Dernek Başkanı Haydar Bakır; “Şehrimizin 3 büyük değeri olan Rahmi Pehlivanlı, Hüseyin Kahya Hiçyılmaz ve Hacı Taşan’ı vurguladığımız gala gecemizde bizleri yalnız bırakmayan il protokolümüze ve halkımıza teşekkür ederiz. Bundan sonraki süreçte Kırıkkale’mize bu şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu konuda yönetim kurulumuz ile yaptığımız istişareler neticesinde çok kısa süre içerisinde sizlere birbirinden güzel sürprizlerimiz olacak.” dedi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Ceylan, İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Kültür ve Turizm İl Müdürü Erdoğan Çakmak, Türk Eğitim Sen İl Başkanı Yücel Karabaacak, il protokolü ve davetliler gösteriyi ilgiyle izledi.

Karakeçili’de Ertuğrul Gazi Kültür Şenliği hazırlıkları başladı Karakeçili’de Ertuğrul Gazi Kültür Şenliği hazırlıkları başladı

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal konuşmasında, Kültürel Araştırma ve Projelendirme derneğinin çok anlamlı ve güzel bir faaliyet gerçekleştirdiğini ve bu tür etkinliklerin daima destekleyeceklerini belirterek, Kırıkkale Belediye Başkanı olarak şehrin kültürüne katkı sağladıkları için Dernek yönetimine, üyelerine ve sahnede görev alan bütün ekibe teşekkür etti.

Hüseyin Kâhya Hiçyılmaz’ın 1.kuşak torunu Hamide Hiçyılmaz Ataman ise, “Böyle güzel bir organizasyon ile Kırıkkale’mizin değerli kişiliklerinin anılması gerçekten bizleri gururlandırdı. Bizleri onurlandırdıkları için başta Kültürel Araştırma ve Projelendirme Derneği yönetimine, tiyatro ve müzik ekibine Hiçyılmaz Ailesi adına teşekkür ederim” dedi.

Hiçyılmaz, Taşan ve Pehlivanlı aile temsilcileri Hamide Hiçyılmaz Ataman, Verdi Taşan ve Cevdet Pehlivanlı’ya günün anısına plaket ve çiçek takdimi Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal tarafından yapıldı. Programı izlemeye gelen ama salonun dolmasından dolayı izleme şansı bulamayanlar ise aynı programın bir kez daha tekrarlanması için istekte bulundu. Dernek Başkanı Haydar Bakır; Kültür ve Turizm il müdürlüğü ile bu konuda görüşeceğini uygun görmeleri halinde tekrarının yapılabileceğini belirtti. Gecenin sonunda tüm dernek üyeleri, aile temsilcileri ve il protokolü hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber: Tuğçe Savaş

Kırıkkale’de ‘Bozkır’ın Evlatları Gala Gecesi’ Büyük Beğeni Aldı (2)Kırıkkale’de ‘Bozkır’ın Evlatları Gala Gecesi’ Büyük Beğeni Aldı (3)Kırıkkale’de ‘Bozkır’ın Evlatları Gala Gecesi’ Büyük Beğeni Aldı (1)

Muhabir: Tuğçe Savaş