Kırıkkale Valisi Makas’tan 15 Temmuz Şehidinin ailesine anlamlı ziyaret Kırıkkale Valisi Makas’tan 15 Temmuz Şehidinin ailesine anlamlı ziyaret

Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi ve Kırıkkale Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, kent genelinde bulunan okulların da destekleri ile 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle, güzel bir etkinliğe imza attı. Gençlerin çevreye olan duyarlılığını artırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler, öğretmenler ile birlikte geri dönüşümden elde ettikleri ürünleri sergilediler. Bazı öğrenciler, geri dönüşüm ürünleri ile çeşitli kostümler hazırlarken, bazı öğrenciler ise güneş fırını, temizlik robotu ve tahta atıklarla sanat eserleri yaptılar.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal da, Bilim Merkezi tarafından hazırlanan sergiyi ziyaret ederek, öğrenciler ve öğretmenlerden bilgi aldı. Stantları tek tek gezen Başkan Önal, öğrencilerle de tek tek fotoğraf çektirdi.

Haber: Burak Çalışkan

Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’nden Anlamlı Etkinlik (11)Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’nden Anlamlı Etkinlik (9)Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’nden Anlamlı Etkinlik (10)Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’nden Anlamlı Etkinlik (8)Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’nden Anlamlı Etkinlik (6)Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’nden Anlamlı Etkinlik (7)Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’nden Anlamlı Etkinlik (5)Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’nden Anlamlı Etkinlik (3)Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’nden Anlamlı Etkinlik (4)Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’nden Anlamlı Etkinlik (1)Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’nden Anlamlı Etkinlik (2)Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’nden Anlamlı Etkinlik (12)

Muhabir: burak çalışkan