Türk Metal Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş, Taraftarlarımızdan yoksun olarak çıkacağımız Kayseri Yolspor maçında mutlak suretle galip gelerek grup liderliğimizi sürdürmek zorundayız ifadesini kullandı.

Bu ekibi tebrik ediyorum

Kırıkkale’nin güvenliği masaya yatırıldı Kırıkkale’nin güvenliği masaya yatırıldı

Hafta içi deplasmanda karşılaştığımız Çankırı Belediyespor karşısında iyi oyunumuzun karşılığı olan galibiyeti almamızdan dolayı çok mutluyuz diyen Karakuş Biz inançlıydık, bu gençlerle beraber, bu takım çok güzel işler yaptı ve yapmaya da devam edecekler. Çok iyi oynadılar, takımdaşlığı çok güzel sergilediler. Hocalarının verdiği görevi yerine getirdiler ve hak ettiğimiz bir galibiyet alarak liderlik koltuğuna oturduk dedi.

 Karakuş, Tüm takımımızı tebrik ediyorum. Rabbim bu gençleri sakatlıktan korusun.  Ben biliyorum ki hepsi yüreğiyle savaştılar sonunda da gülen taraf biz olduk, inşallah devamı da gelecek dedi.

Ligin temposunun kolay bir tempo olmadığını ifade eden Başkan Karakuş,  İnanıyorum ki Kırmızı- Şimşekler alınlarının akıyla bunu da başaracaklar.  Tabii futbol bu, sonucun ne olacağını bilmiyorsunuz, sadece taktik ve güç savaşı oluyor. Biz takımımızdan son derece memnunuz inşallah her şey güzel olacak. Sezon sonuna kadar her maçın final havasında olduğunu anladığımız zaman hedefimize çok daha emin adımlarla gideceğimize inanıyoruz dedi.

Şehir takımına sahip çıkmalı

 Karakuş, Şimdi zorlu bir sürece girdik kalan 5 final maçımız var. Hepsi bir birinden zor maçlar. Biz inandığımız yoldan kopmamak için tüm şehir bu takıma ve bu çocuklara sahip çıkması gerekiyor dedi. Başkan Karakuş, Bizim sadece tek bir şeye ihtiyacımız var o da manevi destek. Tüm Kırıkkaleli Siyasiler, Bürokratlar, İş adamları, Esnaflar ve Taraftarımız ele ele verip bu Şehrin takımını bir üst lige taşımak onun içinde takımımızdan manevi desteği esirgemeyelim dedi