Kırıkkalegücü FSK Haberleri

Kırıkkalegücü FSK haberleri ve güncel Kırıkkalegücü FSK gelişmeleri, Kırıkkalegücü FSK ile ilgili tüm video, Kırıkkalegücü FSK fotoğrafları ve Kırıkkalegücü FSK haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


SPOR

Yeni başkanı ve yönetimi belli olan Kırıkkalegücü FSK, ligde şampiyon olan Kepez Belediyespor'un hocası Çağdaş Çavuş ile görüşüyor.

SPOR

Kırıkkale Gücü’nün yeni başkanı Adnan Duman, 2024-2025 futbol sezonunda Kırıkkalegücü’nün tahmini bütçesini açıkladı.

SPOR

Kırıkkalegücü’nün yeni Başkanı Adnan Duman, Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü’nün isminin değişeceğini açıkladı.

SPOR

2024-2025 Futbol sezonunda TFF 3 ligde mücadele edecek olan Kırıkaklegücü FSK, bugün kongreye gidiyor.

SPOR

Kırıkkalegücü FSK, Türkiye Futbol Federasyonu’nun(TFF) erken seçime gitmesi için imza atan 136 delegeden biri oldu.

SPOR

Kırıkaklegücü FSK’da başkan adayı Adnan Duman’ın yönetim kurulu listesi belli oldu. Duman, Kırıkkaleli İş insanlarını listesine topladı.

SPOR

TFF 3 lig 1 grupta düşme potasının kritik karşılaşmasında Gümüşhanespor’u 3-1 yenen Kırıkaklegücü, kümede kalmayı başardı.

SPOR

TFF 3 lig 1 grupta düşme potasının kritik karşılaşması olan Kırıkkalegücü FSK ile Gümüşhanespor mücadelesinde dördürcü gol sesi geldi.

Kırıkkale

TFF 3 lig 1 grupta düşme potasının kritik karşılaşması Kırıkkalegücü FSK ile Gümüşhanespor arasında oynana karşılaşmasını ilk yarısı sone erdi.

Kırıkkale

Kırıkkale’de herkes TFF 3 lig 1 grupta ligde kalma mücadelesi veren Kırıkkalegücü FSK ile bugün oynanacak Gümüşhanespor karşılaşmasına kilitlendi.

SPOR

Kırıkkale’de herkes TFF 3 lif 1 grupta ligde kalma mücadelesi veren Kırıkkalegücü FSK ile hafta sonu oynanacak Gümüşhane Sportif Faaliyetler...

Kırıkkale

Türk Metal 1963 Spor Kulübü, Kırıkkalegücü FSK’ya Gümüşhane Sportif A.Ş. karşısında, tüm Kırıkkaleli spor severleri maça davet ederek destek istedi.