Kırıkkale eğitim Haberleri

kırıkkale eğitim haberleri ve güncel kırıkkale eğitim gelişmeleri, kırıkkale eğitim ile ilgili tüm video, kırıkkale eğitim fotoğrafları ve kırıkkale eğitim haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


EĞİTİM

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, müdürlüğün yöneticileriyle bir araya gelerek, eğitim öğretim ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

EĞİTİM

Kırıkkale Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Romanya'daki stajlarını başarıyla tamamlayarak yurda döndü.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale de dahil olmak üzere tüm Türkiye’deki engelli öğretmenler, 2 bin engelli öğretmen kontenjanı istediklerini dile getiriyor.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin sevilen öğretmenlerinden Kadir Demir, vefat etti. Merhum Demir vefatı ile sevenlerini ve eğitim camiasını yasa boğdu.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Hasan Ali Yücel İlkokulu, öğrencilere yönelik değerler kulübü etkinlikleri kapsamında Çeşnigir Kanyonu ile Sulu Mağara’ya gezi düzenlendi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çocukların ve gençlerin güvenli bir eğitim ortamında bulunmalarını sağlamak amacıyla okulların çevresinde denetimler gerçekleştirdi.

GÜNCEL HABERLER

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) bünyesinde faaliyet gösteren BTK Akademi, İstanbul ve Ankara'nın ardından Kırıkkale...

EĞİTİM

Kırıkkale Üniversitesi ve Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı işbirliği ile dini musuki konseri düzenlendi.