Belediye Başkanı Haberleri

Belediye Başkanı haberleri ve güncel Belediye Başkanı gelişmeleri, Belediye Başkanı ile ilgili tüm video, Belediye Başkanı fotoğrafları ve Belediye Başkanı haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, "Kırıkkale'mizi hak ettiği noktaya taşımak için muhtarlarımızla iş birliği ve dayanışma içinde olacağız" dedi.

SİYASET HABERLERİ

Yahşihan Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Hüseyin Şenol getirildi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, hastanede tedavi gören çocukları ziyaret ederek 23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı.

GÜNCEL HABERLER

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Sevgili Çocuklar; En önemli servetimiz ve geleceğe...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de 31 Mart Mahalli Seçimlerinde yüzde 49,90 oy alarak Belediye Başkanı seçilen Ahmet Önal’a, Cuma namazı çıkışı vatandaşlar büyük sevgi...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, kent merkezinde su ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

SİYASET HABERLERİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, bayram seyran demiyor sokaktan ayrılmıyor…

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçe Belediyesi, Nisan ayı ilk toplantısını Belediye Başkanı Ahmet Sungur başkanlığında gerçekleştirdi.

GÜNCEL HABERLER

Ramazan Bayramını kutlayan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Toplumumuzu bütünleştiren bayramlar millet olarak sahip olduğumuz en güzel değerlerdendir” dedi.

SİYASET HABERLERİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal Kırıkkale Belediyesinde randevu sistemini kaldırdıklarını, gelen herkese kapılarının açık olduğunu belirtti.