BAŞI KESERLE PARÇALANDI

Cinayet Kırıkkale´nin Karşıyaka Mahallesi, 2223´üncü Sokak´ta bulunan 12 numaralı bir gecekonduda meydana geldi. Evde yalnız yaşayan ve hiç evlenmeyen Ahmet Uzman´ı gündüz göremeyen komşuları, kapısının da kapalı olması üzerine durumu polise haber verdi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri, çilingir yardımıyla girdikleri evde yaşlı adımın başının keserle parçalanarak öldürüldüğünü tespit etti.

 

PARMAK İZİNDEN YOLA ÇIKTI

Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan inceleme sonrası, öldürülen Ahmet Uzman´ın cesedi önce Yüksek İhtisas Hastanesi morguna, ardından otopsi için Ankara´ya Adli Tıp Kurumu´na gönderildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Cinayet Masası ekipleri parmak izinden yola çıkarak katil zanlısına ulaştı. Eşinden boşanan ve daha önce çatıya çıkarak intihar girişimlerinde bulunduğu için kayıtlarda parmak izi bulunan zanlı Celil Mustafa A., Karşıyaka Mahallesi´ndeki evinde yakalanıp, gözaltına alındı.

 

CİNNET GEÇİRDİM

Aynı mahallede bulunan çocuk parkında dedektörle yapılan aramada cinayette kullanılan keser ile öldürülen Uzman´ın evinden alınmış av tüfeği toprağa gömülü olarak bulundu. İfadesinde 'cinnet geçirdim' diyen Celil Mustafa A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp, Delice Cezaevi´ne gönderildi. Kimsesi bulunmayan Ahmet Uzman´ın cenazesi dün Kırıkkale Belediyesi ekipleri tarafından Yuva Mezarlığı´nda toprağa verildi.