KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYOR

Kırıkkale´de etsiz çiğ köfte sektörünün öncü markası Acı & Tatlı, aldığı ödül ve kalite belgeleriyle tüketicilerine sağlıklı ve kaliteli hizmet veriyor. Yaptığı çiğköfte ve tatlılarla Kırıkkale´de kurumsallaşan Acı & Tatlı, kurulduğu ilk günden bu yana kalite politikası çerçevesinde ilerliyor. 

 

Dünyanın en çok izlenen korku filmleri! En korkunç filmler! Dünyanın en çok izlenen korku filmleri! En korkunç filmler!

GÜVENLİ VE KALİTELİ HİZMET

Acı & Tatlı çiğ köfte yapımında kullandığı bulgur, kırmızıbiber, sarımsak, nar ekşisi ve tüm baharatları birinci sınıf kalite kullanarak sofralara getiriyor. Ayrıca nane, maydanoz gibi yeşillikleri güzelce dezenfekte ederek sofralarımıza sunuyor.

 

SAĞLIK STANDARTLARINA UYGUN

Doğal ve yöresel malzemelerden ve sağlık standartlarına dikkat edilerek üretilen Acı & Tatlı çiğ köfte, lavaştan sosuna kadar tüm üretim sürecini sağlık standartlarına uygun olarak üretiyor. Kullandığı malzemelerin kalitesinden, üretim aşaması süreçlerine ve uzman kontrolüne kadar birçok denetimden geçen Acı & Tatlı, güvenli ve iyi hizmet anlayışıyla hareket ediyor.

 

İNSANA YATIRIM YAPILIYOR

İnsana yatırım yapma ilkesi ve sürekli iyileştirme çalışmalarıyla sektörde çalışmalarını sürdürüyor. Acı & Tatlı işletme sahiplerinden Mehmet Akyürek, Kırıkkale´de 9 yıldır hizmet veriyor. 9 yıldır kaliteyi Kırıkkale halkına sunan Mehmet Akyürek ve ekibi, çiğköfte üretimini kendisi yapıyor.

 

HERKES BİLDİĞİ İŞİ YAPSIN

Kırıkkale´de sayısı günden güne artan çiğköfteciler ile satışlarının bir nebzede olsa düştüğünü dile getiren Akyürek, “Kırıkkale´de haksız rekabet var. Bu haksız rekabette bizim işlerimizi bir nebze olsun düşürdü. Bence herkes kendi bildiği işi yaparsa daha çok kalkınırız”  

 

HALK SAĞLIĞI İLE OYNANILIYOR

Ramazan ayının vazgeçilmezi tatlı içi toptan fıstık aldığını dile getiren Akyürek, “Kırıkkale halkına kaliteyi sunmak için gidip toptan fıstık aldık, fakat umduğumuzu bulamadık. Çakma tatlıcılar ise yer fıstığı alarak tatlılara boya kullandı. Halkın sağlığı ile oynandı”

 

TÜKETCİLER DİKKATLİ OLMALI

Çiğköftelerde Çin Tuzu (MSG) kullanılıp iştah artırıcı satışların yapıldığına dikkat çeken Akyürek, “Bu yüzden tüketicilerimizin dikkatli olması gerekiyor. Nerede ne yediğinize dikkat edin. Halkın sağlığı bu kadar ucuz değil. Onun için diyoruz ki çiğ köfte çiğ köftecide yenir” dedi.