SOKAK HAYVANLARI AÇ KALMASIN

Sulakyurt Belediyesi soğuk havaların etkisini artırmasıyla şehrin ücra noktalarında yaşayan ve yiyecek bulmakta zorlanan can dostlarımızı unutmuyor. Besleme odaklarında sokak köpekleri için ekmek, kuşlar için de buğday bırakılıyor. Belirlenen besleme odaklarında sokak hayvanlarının gıda ihtiyaçları periyodik Belediye tarafından gideriliyor. Ekipler, sokak hayvanlarının aç kalmaması için çalışmalarını aralıksız süreceğini bildirdi.

DEPREM CANIMIZI YAKTI

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Merkez üssü Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını söyleyerek, “Bölgedeki yardım ekiplerimiz enkaz altındaki vatandaşlarımıza biran önce ulaşırlar. Bizlerde deprem bölgesine imkanlarımız dahilinde ekipman elaman ve tüm desteğimizi vermeye devam ediyoruz Bu durum bizi derinden üzüyor. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar dilerim”

Elektrik panosunun dört bir tarafına asılan uyarılar dikkat çekti
Elektrik panosunun dört bir tarafına asılan uyarılar dikkat çekti
İçeriği Görüntüle

SOKAK HAYVANLARI AÇ DEĞİL

İlçelerinde rutin çalışmalarının devam ettiğini belirten Bildik, bu zorlu kış gününde sokak hayvanlarını unutmadığını ifade ederek, “Son bir haftada 50 cm aşan yoğun kar yağışı ile birlikte doğada yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar ile sokaklardaki sahipsiz kedi ve köpekler için uygun yerlere ve beslenme noktalarına yem ve mama bırakıyoruz. Sokak hayvanları aç değil. Ekiplerimiz sokak hayvanlarının aç kalmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor” dedi. Haber: Kenan Kuzucu

Muhabir: Manşet Gazetesi