2018 – 2019 futbol sezonunda ilimizi BAL Liginde temsil edecek takım için Pazar günü Play- Off maçları oynanacak.
KARAR ALINDI
2017 – 2018 Futbol Sezonunda BAL Ligi takımı Türk Metal Kırıkkalespor ile Kırıkkale Birinci Amatör Küme Birincisi Türk Metal 1963 Kırıkkalespor´un 2018 – 2019 futbol sezonunda ilimizi BAL Liginde temsil edecek takım için Play- Off maçları oynanacak. Maçın yeri ve saatinin belirlenmesi için iki kulüp yetkilileri Kırıkkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu´nda bir araya gelerek, karar alındı.
MAÇ SAAT 15.00´DA
Yapılan anlaşmaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sırrı Zengin ve Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcisi Battal Sarıca tanıklık etti. Maçın Pazar günü saat 15.00´da Fikret Karabudak Stadında oynanmasına karar verildi. Yapılacak olan maçta kazanan takım BAL Liginde ilimizi temsil etmeye hak kazanacak.
BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir Her iki takımada başarılar dileyerek “Her iki takımda ilimizin takımıdır. Bu bir bayrak yarışı. Bal Liginde biri temsil edecekse inşallah dostluk kazanacaktır. Hangi takım çıkarsa çıksın kaybeden takımın diğerinin alt yapısı olacağına inanıyorum. Gönül isterdi ki bu yıl daha iyi sonuçlar alıp Kırıkkale´mizi 3. Lig´de görelim. Ama nasip olmadı. Bizler her türlü Kırıkkale´de spor ve futbolun yanındayız, destekçisiyiz. Bizler üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Her iki takımada başarılar dilerim” dedi.
KAZANAN DOSTLUK OLACAK
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sırrı Zengin ise her iki takımada başarılar dileyerek, “BAL Liginde ilimizi bir takım temsil edecek. Bunun için de iki takım arasında play-off maçları oynanacak. Ben her iki takımımıza da başarılar diliyorum. Kazanan taraf dostluk olacak” dedi. Haber: Kenan KUZUCU




