Kırıkkalespor şampiyonluğa gidiyor
Muhafızlar Taraftar Grubu Lideri Deniz Eren Öztürk, hafta sonu Pazar günü oynanacak olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor – Akşehirspor maçı ile ilgili çağrıda bulundu.
ZAFERİ HEP BERABER YAŞAYALIM
Muhafızlar Taraftar Grubu Lideri Öztürk, şampiyonluğa giderken şehrimizin yüz akının başarısına ortak olmayanlar bizlerle savaşmayan bu kutlu mücadelede yanımızda olmayan Kırıkkale´de yaşayıp Kırıkkale´de siyaset yapan ticari faaliyetlerini sürdüren herkese açık çağrıda bulunarak, “Gelin hep beraber şampiyonluk yolunda tek vücut olalım. Bu şehre yeni bir zaferi hep beraber yaşatalım”
DAHA NEYİ BEKLİYORUZ
‘Kırıkkale ruhunu tüm Türkiye´ye yeniden gösterme vakti sizce de gelmedi mi?´ diyen Öztürk, “Daha neyi bekliyoruz şehri ayağa kaldırma vakti gelmedi mi daha? Sayın Vekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, Parti İl Başkanlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, İl Genel Meclis Üyelerimiz, değerli esnaflarımız Kırıkkalespor´umuz şampiyonluğa gidiyor. Akşehir de tek yürek olmaya var mısınız?”
ŞEHİR BİZİM TAKIM BİZİM
“Bu asil davada her saniyesinde ayrı ayrı emek özveri başarı dolu hikayede sizin de anlatacak bir anınız olmalı. Her şehir bir anı şampiyonluk kokacak her yanı ne güzel bir cümle... Kırıkkalespor burada asil onurlu şehrini her yerde gururla temsil ediyor. Zor günümüzde yanımızda olun ki yarın şampiyon olursak meydana gelecek yüzünüz olsun. Gelin sahip çıkın ki meydanda o kupa ellerinizde iken coşku tavan yapsın. Şehir bizim takım bizim. Haydi Kırıkkale hep beraber hedefe” dedi. Haber: Kenan KUZUCU