YESEVİ GÖNÜLLÜ BAŞKAN

Ahmet Yesevi Vakfı Genel Başkanı ve duayen Sendikacı Erdoğan Aslıyüce’nin vefat haberi derin üzüntüye neden oldu. Türk Dünyasına yönelik araştırmaları ve çalışmaları ile büyük bir değer olan Aslıyüce’nin vefatı ülke genelinde de üzüntü ile karşılandı. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervioğlu Aslıyğce'nin vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirirken "Acı haberler üst üste geldi bugün… Ahmet Yesevi Vakfı’nın Yesevi gönüllü başkanı, ömrünü Türk Dünyası’na adayan Erdoğan Aslıyüce’nin vefatını teessürle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve bayraktarı olmaktan her dem gurur duyduğu Türk Milliyetçiliği hareketinin bütün mensuplarına başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Kırıkkale’de imzalar atıldı! Tarıma dayalı yatırımlar destekleniyor Kırıkkale’de imzalar atıldı! Tarıma dayalı yatırımlar destekleniyor

ÇAĞIMIZIN EVLİYA ÇELEBİSİ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kırıkkaleli hemşerimiz Alper Akdoğan’da Aslıyüce’yi unutmadı. Sosyal medya hesabından Aslıyüce’ye taziye mesajı yayınlayan Akdoğan “Baba dostum, Kırıkkaleli hemşehrimiz, Ahmet Yesevi Vakfı Başkanı, ömrünü Türk dünyasına adayan "Çağımızın Evliya Çelebisi" Erdoğan Aslıyüce'nin vefatını teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Başımız sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

TÜRK DÜNYASININ BAŞI SAĞOLSUN

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'de, Aslıyüce için taziye mesajı yayınlarken "Hayatını Türk Dünyası için ortaya koyduğu değerli çalışmalara adayan Ahmet Yesevi Vakfı Başkanı, kıymetli fikir ve bilim insanı Erdoğan Aslıyüce’nin vefatını üzüntüyle öğrendim. Ailesi, tüm sevdikleri ve Türk Dünyası’nın başı sağ olsun… Ruhu şad, mekânı cennet olsun."  İfadelerini kullandı.

Editör: Çağlar Atmaca