Göreve geldiği günden bu yana halkın her kesimi ile iç içe olan Ahmet Önal, yine gönülleri fethetmeyi başardı. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, sınav günü öğrencilere ve ailelerine moral vermek amacıyla okulları ziyaret etti.

Ahmet Önal'dan, Takdirlik Hareket! (13)

Başkan Önal, ziyaretleri sırasında sınava giren öğrencilerle sohbet ederek onlara başarılar diledi. Öğrencilerin heyecanını paylaşan Önal, sınav öncesinde ve sonrasında çocuklarla yakından ilgilendi. Ayrıca, velilerle de görüşerek onların duygularını dinledi ve destek mesajları verdi. 

Ahmet Önal'dan, Takdirlik Hareket! (12)

Kırıkkale Belediyesi, Başkan Önal’ın talimatıyla sınav günü öğrenciler ve veliler için özel bir hizmet sunuldu. Şehrin çeşitli okullarının önüne kurulan stantlarda öğrencilere ve ailelerine ikramlarda bulunuldu. 

Azmin sonunda gelen başarı Azmin sonunda gelen başarı

Ahmet Önal'dan, Takdirlik Hareket! (10)

Belediye Başkanı Önal, bu tür desteklerin öğrencilerin motivasyonunu artırmada önemli rol oynadığını vurguladı. "Eğitim, geleceğimizin teminatıdır. Bugün burada sınava giren her bir çocuğumuz, ülkemizin yarınlarını inşa edecek. Onlara destek olmak bizim en büyük görevimizdir. Öğrencilerimizin başarılarını görmek bizler için en büyük mutluluktur," dedi.

Ahmet Önal'dan, Takdirlik Hareket! (9)

Öte yandan, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatı ile bugün Kırıkkale’de sınava girecek öğrenciler ve görevli öğretmenler belediye otobüslerinden de ücretsiz yararlanmıştı.

Ahmet Önal'dan, Takdirlik Hareket! (7)

Haber: Burak Çalışkan

Ahmet Önal'dan, Takdirlik Hareket! (5)Ahmet Önal'dan, Takdirlik Hareket! (6)Ahmet Önal'dan, Takdirlik Hareket! (4)Ahmet Önal'dan, Takdirlik Hareket! (3)Ahmet Önal'dan, Takdirlik Hareket! (1)Ahmet Önal'dan, Takdirlik Hareket! (2)

Muhabir: Burak Çalışkan