YAŞAMA YOL VER

Kırıkkale genelinde 'Yaşama Yol Ver' kampanyasını sürdürmek amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği çalışanları okullarda öğrencileri, halka açık yerlerde vatandaşları bilgilendirmek, 112´nin önemini vurgulamak, 112 nolu hattın gereksiz aranmamasını ve trafikte ambulansa yol verilmesinin gerekliliği ile ilgili çalışmalarına devam ediyor.

Kırıkkale Belediyesi uyardı! Kırıkkale’de sular kesilecek! Kırıkkale Belediyesi uyardı! Kırıkkale’de sular kesilecek!

 

GEREKSİZ ÇAĞRILARIN ÖNÜNE GEÇMELİYİZ

Okullarda yeni nesilleri bilgilendirerek, yapılan eğitimlerde gereksiz çağrıların önüne geçilmesi hedefleniyor. Bu konuda Kırıkkale ilinin Delice İlçesine bağlı Büyükavşar Köyünde  bulunan İlkokul ve Ortaokulu ziyaret edilerek  öğrenciler bilgilendirilmiş,  slayt gösterileri ve video sunumlarıyla çocukların dikkatleri çekilerek keyifli bir ortam oluşturuldu. 

 

ÖĞRENCİLERE HEDİYELER VERİLDİ

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun bizzat çocuklarla iletişim kurarak 112´nin öneminden bahsetti ve 112 nolu hattın gereksiz yere meşgul edilmemesi gerektiğini belirtti. Daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek, 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görev alan bir ambulansın içindeki donanım anlatılmış ve program sona erdi. Öğrencilerin ilgisini çeken bu eğitimde Sağlık Müdürü Uzun Delice İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Erdem, okul idaresi,  tüm öğrenci ve görevlilere teşekkürlerini iletti.