Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Kırıkkale’nin tek SMA Tip-1 hastası Yiğit Hamza Demir için güzel bir projeye imza attı. Başkan Sungur’un talimatı ile ilçede minik Hamza için kermes düzenlendi. Düzenlenen kermeste, yardımsever vatandaşların stantta sunmuş olduğu atıştırmalık ürünler satışa sunuldu. Büyük rağbet gören ürünlere vatandaşların yoğun ilgisi ve desteği büyük oldu.

Kermesin tüm gelirinin SMA hastası minik Yiğit Hamza’nın tedavi masrafları için açılan hesaba yatırılacağını belirten Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, “Güzel evladımız Yiğit Hamza’nın sağlığı için çok katkılar yapılıyor. Bizler de bu katkıların sonuç vermesi ve Yiğit Hamza’mızın hayatına güzel bir şekilde devam etmesi için burada gönüllülerimizle beraber kermes açtık. İnşallah bundan sonraki süreçte de desteklerimiz devam edecek. Ben buradan bütün hemşehrilerime çağrıda bulunuyorum. Gelin Yiğit Hamza’yı hep birlikte yaşatalım. Bütün çabamız, duamız Yiğit Hamza’mızın sağlığına kavuşması için yürütülen kampanyanın başarıya ulaşmasıdır. Gönlü zengin, yardımsever hemşehrilerimize ve desteği olan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. Kırıkkale Üniversitesi B kapısı önünde yapılan kermese katılım yüksek oldu.

Haber: Burak Çalışkan

Eskişehir’de ‘insanlık ölmemiş’ dedirttiren olay Eskişehir’de ‘insanlık ölmemiş’ dedirttiren olay

Sungur’dan Alkışlanacak Hareket! (1)Sungur’dan Alkışlanacak Hareket! (2)Sungur’dan Alkışlanacak Hareket! (4)Sungur’dan Alkışlanacak Hareket! (5)Sungur’dan Alkışlanacak Hareket! (3)