Kötü futbol iyi sonuç

Geçen hafta Aksaray Belediyespor'u bu hafta'da Çorumspor'u deplasmanda mağlup etmenin sevincini yaşıyoruz.

İki hafta üst üste deplasman maçlarından 6 puan çıkartıyoruz buraya kadar her şey mükemmel ve harika

Geçen hafta Aksaray Belediyespor karşısında takımın ilk 45 dakikada oynadığı futbol izleyenleri memnun etmemişti. Ancak bu maçın 2. yarısında sergilenen futbol ve atılan goller Kırıkkalespor adına iyi sinyaller vermişti.

*****

Bu atmosferle gidilen Çorum deplasmanın'da yine gülen biz olduk ancak sergilenen futbol tam bir hayal kırıklığı yarattı Evet Futbolda önemli olan skor ancak takımın saha içerisindeki performansının da bir o kadar önemli olduğunu düşünüyorum

Maçta ev sahibi ekibin taraftarından ve yönetiminden daha fazla taraftara ve yönetime sahip olan Kırıkkalespor'un rakibi karşısında sergilediği futbol beni ve izlemeye gelenlerin hiç birini memnun etmedi takım bu kadar kötü bir 90 dakikayı nasıl oynar anlamak mümkün değil.

*****

Maça iyi başlayacaksın ilk 10 dakikada net 3 pozisyon yakalayıp bunlardan 1 tanesini gol ile sonuçlandırıp deplasman'da 1- 0 öne geçeceksin sonra strese girip heyecan, panik ve üst üste pas hataları yapacaksın bireysel performans olarak tanınmayacak duruma düşeceksin işte o zaman rakip kim olursa olsun senin bu zaaflarını mutlaka çok iyiy değerlendirecektir.

Özellikle bu orta saha iş görmez, görmüyor da hocanın bu mevkiye çok acil çözüm bulması şart.

*****

Takım koşmuyor, kanat organizasyonlarında sıkıntı çekiliyor ve gol yollarına gitmekte de çok zorlanıyor Birde benim anlamadığım Yasin'den başka hiçbir futbolcu taç atışı kullanamaz mı? takım onun taç atmasını beklerken ne kadar zaman kayıp ettiğini hesaplamalı diye düşünüyorum.

Sonuçta Kırıkkalespor rakibini zorda olsa kötüde olsa 2-1 mağlup etmeyi başardı.

*****

Diyeceksiniz ki, kardeşim kazanıyor ya sen ona bak Önemli olan topun rakip kaleye girmesi, İyi oynayana mı puan veriyorlar yoksa kazanana mı? Elbette kazanan puanları alıyor. Ancak, bu oyunla direnç gösteren her takım Kırıkkalespor'a sıkıntı yaratır diye düşünüyorum benden söylemesi.