Bu yenilgiyi hiç hak etmedik

Kırşehir'den elimiz boş dönüyoruz. Üstelik 3 hafta boyunca kazanamayan rakibi karşısında.

Takımımız maçın ilk yarısında ortaya koyduğu mücadele gelecek adına ümit verdi.

İlk yarı boyunca Önce rakibini durduran, sonra pozisyonları bularak rakibine oranla üstün bir performans sergileyen Kırıkkalesporbu devrede gol haricinde her şeyi yaptı

İlk 45 dakikada oyunun tek hakimi olan Kırmızı- lacivertliler rahat ve istekli bir oyun sergilemesi işlerin iyiye gittiğini gösteriyordu ve ilk yarı 0-0 lık sonuçla tamamlanıyordu.

*****

İkinci yarıya Kırşehirspor daha baskılı başladı maçın bu devresinin ilk dakikalarında Ayvaz'ın kaydettiği gol ile 1-0 öne geçen ev sahibi ekip bu golden sonra baskısını deva ettiremedi. Kırıkkalespor tekrar oyunda dengeyi sağladı ancak gol yollarında yine başarısız olunca beklenen golyine gelmedi. Karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken oyuna sonradan dahil olan Oktay 95. Dakikasında skoru 2-0 yaptı ve bu haftayı da yine puansız kapatarak evimize eli boş döndük.

*****

Ancak Takımımızın Kırşehirspor karşısında sergilediği futbolun karşılığı bence bu olmamalıydı diye düşünüyorum. Kırıkkalesporbu yenilgiyi hiç hak etmedi futbol adına gol hariç sahada yapması gerekenin tamamını yaptı. Futbolun adaleti atamayana atarlar Kırşehirspor'da bunu yaptı 2 kere geldi 2 gol buldu 3 puanı kazanan takım o oldu Evine eli boş dönende yine biz olduk.

*****

Bu karşılaşmayı izlemek için Kırşehir'e giden Yönetim Kurulu üyeleri ve cefakar taraftarlar maçtan sonra takımlarının mağlubiyetinden ziyade rakip karşısında sergilenen futboldan ve mücadeleden memnun olduklarını ifade etmeleri takıma olan güvenlerini bir kez daha ortaya koydu.

Öyleyse Haydi çocuklar önümüz Bayram gelin bu hafta iki bayramı bir yaşatın sizler bunu başarabilirsiniz.