Gençlik Haftası nedeniyle çelenk sunma töreni yapıldı Gençlik Haftası nedeniyle çelenk sunma töreni yapıldı

GENEL SEÇİMLERDE NOKTA ATIŞI

2019 yılında Kırıkkaleli Mehmet Şimşek tarafından kurulan anket firması Kontak Araştırma, başarıları ile dikkat çekmeye devam ediyor. 2023 Genel Seçimlerinde Türkiye geneli 53 il ve bu illere bağlı 155 ilçede anket çalışması yürüten Kontak Araştırma, 38 anket firması arasında hem seçimin birinci turunu, hem de seçimin ikinci turunu en yakın bilen ikinci firma oldu. Kontak Araştırma ayrıca, 2023 Genel Seçimlerinin ikinci tura kalacağını da tahmin etmişti.

YEREL SEÇİMLERDE HEM İSTANBUL HEM ANKARA’YI BİLEN TEK FİRMA

Kontak Araştırma, bu başarının ardından bir başarıya da 2024 Yerel Seçimlerinde imza attı. Ankara ve İstanbul üzerine yoğunlaşan ve bu iki ilde saha çalışmaları düzenleyen Kontak Araştırma, hem İstanbul hem de Ankara için anket yayımlayan firmalar arasında iki ilin sonucu birden en yakın bilen anket firması oldu. Kontak Araştırma’nın her iki seçimdeki başarısı da ulusal çaptaki bilinirliğini ve güvenirliliğini artırdı.

D S C 8481

HİÇBİR OYNAMA YAPMIYORUZ

“Anketlerin yüz yüze saha çalışmaları ile yapıldığını dile getiren Kırıkkaleli Kurucu ve Genel Müdür Mehmet Şimşek, “Sahada yeterli eleman ne kadar lazımsa o kadar anketörle çalışıyoruz. Sosyolojiye uygun alanlarla belirliyor, seçmenle yüz yüze görüşmede aldığımız sonuçları doğrudan, hiçbir yorum katmadan, herhangi bir oynama yapmadan anketlerimize yansıtıyoruz.”

“ANKET BİLİMİNE UYGUN ÇALIŞIYORUZ”

“Hem 2023 Genel Seçimlerinde, hem de 2024 Yerel Seçimlerinde sonuçları nokta atışı olarak bildik. Anket bilimine uygun çalıştığımız için diğer anket şirketlerinden öne çıktık. Taraf olmuyoruz, ne çıkıyorsa o. Bu başarılar sonucu insanlardan güzel geri dönüşler alıyoruz. Bizi tanıyanlar yolda görüp tebrik ediyor.”

“SAHADAN ÇIKAN SONUÇLARI SÖYLÜYORUZ”

“Yayınladığımız anketleri kendi finansmanlarımızla yapıyoruz. Eğer müşteriye anket yaparsak, gizlilik gereği bunları yayınlamıyoruz. Sadece anketi bizden talep eden müşteri görebiliyor. Onlara da yine yorumsuz bir şekilde, sahada çıkan sonuçları söylüyoruz. 25 yıldır anket yapan biriyim, siyasetin içindeyim. 2019 yılında bunu bir firmaya dönüştürdük.”

Haber: Burak Çalışkan

D S C 8464