Ankara Haberleri

Ankara haberleri ve güncel Ankara gelişmeleri, Ankara ile ilgili tüm video, Ankara fotoğrafları ve Ankara haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Karabük, Bolu, Karaman, Niğde, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya için gök gürültülü sağanak uyarısında bulunuldu.

ASAYİŞ HABERLERİ

ANKARA’DA İKİ TIR İLE BİR OTOMOBİLİN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI.

Ankara

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde 7 yıl önce dikilen Antep fıstığı fideleri, ürün vermeye başladı.

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Çorum, Kastamonu illeri için yarın kuvvetli ve sağanak yağış uyarısında bulunuldu.

Ankara

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde inşaatın 6. katından düşen kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Çevre

Türkiye’nin en uzun ırmağı olan Kırıkkale'den de geçen Kızılırmak, kuraklığın etkisiyle adeta kuruyarak, yatağı sazlığa dönüştü.

ASAYİŞ HABERLERİ

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, 5 bin 760 litre etil alkol ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara

Ankara - Samsun Karayolu üzerinde Balışeyh mevkiinde kopan elektrik teli nedeniyle trafik durdu.

Ankara

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Ankara

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde, koşulları yerine getiren 123 besiciye kurbanlık kesimi için geçici ruhsat verildi.

ASAYİŞ HABERLERİ

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde üzerlerine inşaat kalıbı düşmesi sonucu hayatını kaybeden baba ile oğlu son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNCEL HABERLER

Ankara’da iş yerine gitmek için bindiği metroda içinde yaklaşık 1 milyon Türk liralık altın olan bir çanta bulan vatandaş, çantayı...