9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından hemen her kurumda olduğu gibi Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi personelleri de yeniden işbaşı yaptı. Bayram tatili dönüşü Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, hastane personeli ve hastane idarecileriyle bayramlaştı. Başhekim Albayrak, çalışma arkadaşlarının ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek geçmiş bayramlarını tekrar kutlayıp, sağlık ve huzur diledi.

Meteoroloji uzmanından önemli uyarı! Kırıkkale, Ankara, Yozgat…. Meteoroloji uzmanından önemli uyarı! Kırıkkale, Ankara, Yozgat….

Haber: Burak Çalışkan
 

Başhekim Albayrak, Hastane Personeli Ile Bayramlaştı (15)Başhekim Albayrak, Hastane Personeli Ile Bayramlaştı (14)Başhekim Albayrak, Hastane Personeli Ile Bayramlaştı (12)Başhekim Albayrak, Hastane Personeli Ile Bayramlaştı (13)Başhekim Albayrak, Hastane Personeli Ile Bayramlaştı (11)Başhekim Albayrak, Hastane Personeli Ile Bayramlaştı (9)Başhekim Albayrak, Hastane Personeli Ile Bayramlaştı (10)Başhekim Albayrak, Hastane Personeli Ile Bayramlaştı (8)Başhekim Albayrak, Hastane Personeli Ile Bayramlaştı (6)Başhekim Albayrak, Hastane Personeli Ile Bayramlaştı (7)Başhekim Albayrak, Hastane Personeli Ile Bayramlaştı (5)Başhekim Albayrak, Hastane Personeli Ile Bayramlaştı (3)Başhekim Albayrak, Hastane Personeli Ile Bayramlaştı (4)Başhekim Albayrak, Hastane Personeli Ile Bayramlaştı (1)Başhekim Albayrak, Hastane Personeli Ile Bayramlaştı (2)