İlimizi Türkiye 2.Ligi Serbet Güreş Liginde temsil eden Kırıkkalegücü Spor Kulübü bugün Güreş 1.lig yolundaki ilk grup maçlarına çıktı. Başpınar kapalı Spor Salonuda yapılan Güreş müsabakaları Vali Yardımcısı Abdullah Arslan, İl Defterdarı Veysi Şahin, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Eski dünya ve Olimpiyat Şampiyonları Tevfik Kış, Bayram Şid, Selahattin Şahin ilimizin yetiştirdiği ve halen Güreş Fedarsyonda görevli Dünya Şampiyonu güreşçi Ercan Yıldız , AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa babayiğit, Ak parti İl Genel meclis üyesi Yılmaz Cebeci, Kırıkkalespor kulüp Başkanı Metin Karakuş ve yöneticiler ve az sayıda spor sever izledi

Kupa verildi

Kırıkkalegücü’nde Genel Kaptanlığa Uğut Kütük getiriliyor Kırıkkalegücü’nde Genel Kaptanlığa Uğut Kütük getiriliyor

Karşılaşma öncesi yapılan seromoni de geçen yıl elde ettiği başarı ile Güreş 2.Lig'e çıkan Kırıkkalegücü Güreş takımına Federasyon yetkilisi Ercan Yıldız tarafıdan takım antrenörü Raşit Bahçepınar'a Şampiyonluk kupası verildi. Kırıkkalegücü Başkanı Güven Gündüz tarafından da Güreş Vakfı Başkanı Tevfik Kış'a plaket verildi.

Ummadık sonuçlar alındı

A grubundaki müsabakaların ilki Kırıkkalegücü Güreş takımı ile İzmir Büyükşehir Güreş takımı arasında yapıldı. Müsabakalar 9 sıklette serbest stilde yapıldı. Kıran kıran geçen maçlarda güreşçiler rakiplerini yenmek için tüm hünerlerini sergilediler.Müsabakalar sonunda İzmir Büyükşehir Belediye Güreş takımı Kırıkalegücünü 5-4 yendi. Grupta ikinci müsabakalar ise İzmir Büyükşehir Güreş takımı ile Kahramanmaraş Güreş İhtisas Külüpleri arasında yapıldı. Kahramanmaraş Güreş İhtisas külübü , İzmir Büyükşehir Güreş takımını 5-4 yenmesini bildi. Grupta son maçlar ise Kahramanmaraş Güreş İhtisas külübü ile temsilcimiz Kırıkkalegücü Güreş takımı arasında yapıldı temsilcimiz karşılaşmalarda 5-4 galip ayrıldı. Bu sonuçlardan sonra gruptaki puan durumu 1- İzmir Büyükşehir Güreş 2- Kahramanmaraş Güreş İhtisas külübü 3- Kırıkkalegücü Güreş takımı olaraka belirlendi.