12. ADAMIMIZA GELSİN

Kırıkkalespor´da üst üste alınan 5. galibiyetin sevinci yaşanıyor. Deplasmanda Kırşehirspor karşısında haklı bir galibiyete imza attıklarını belirten Yönetim Kurulu üyesi Tufan Kızıltan,  Kırşehir´de yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen bu maçı kazanmak adına tüm güçlerini sahaya yansıtan futbolcularımızı, Teknik heyetimizi, Yöneticilerimizi ve bu takım için her türlü zorluklara göğüs geren cefakar taraftarlarımıza çok çok teşekkür ediyorum dedi.

Tofaş Spor Okulları Kırıkkale’de Tofaş Spor Okulları Kırıkkale’de

Kızıltan,  Bu zorlu deplasman´dan alınan altın değerindeki galibiyeti o gün Kırşehir´e kadar gelip sonra maça alınmayarak gözyaşları içerisinde geri Kırıkkale´ye gönderilen ve Kırşehir´e gelemeyen Kırıkkale´deki tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz ifadesini kullandı.

GELİN BİRLİK OLALIM

Tüm camiaya seslenen Kızıltan, Kırıkkalespor üzerine oynanan oyunların tamamının üstesinden geldik Bu takımın başarısını istemeyenlere sanırım iyi bir ders olmuştur. Türk Metal Kırıkkalespor bu Şehrin ve bizim her şeyimiz. Gelin el ele verelim ve Kırıkkalespor´umuza gerçek anlamda maddi ve manevi destek olalım.  Eğer bu bütünlük sağlanırsa önümüzde kimseler duramaz dedi.