Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi, yardıma muhtaç ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor. Kızılay Kırıkkale son olarak, Kırıkkale’de bulunan kocası böbrek hastası, iki çocuğu ile yaşam mücadelesi veren bir anneye yardım eli uzattı. Kızılay Kırıkkale Şubesi’nden yapılan açıklamada, “Kocası böbrek hastası diyalize giriyor, iki çocuğu da üniversite okuyor. Hem kocasına bakıp hem de çocuklarını zorluklarla okutmaya çalışan kardeşimizi ziyaret edip erzakını bıraktık. Dertler paylaştıkça azalacak. Ailemize yardımlarımız devam edecek.” dedi.

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi’nin bir diğer adresi ise 4 çocuğu ile yaşam mücadelesi veren bir başka anne oldu. Kızılay’dan yapılan açıklamada, “Kocası hapiste, dört çocuğuyla yaşam mücadelesi veriyor. Kocası hapse girdikten sonra yaşadığı zorlukları anlattı. Dertleriyle dertlenip içimiz acıdı. Kardeşimize erzakını bıraktık. Eşya ve diğer yardımlarımız da devam edecek.” dedi.

Anneler Günü’nde, Kırıkkaleli annelerin çocukları ve ailesi için verdiği yaşam mücadelesi ise Kırıkkaleli vatandaşları duygulandırdı. 

3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 Ek Gösterge 26 Temmuz 2024 3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 Ek Gösterge 26 Temmuz 2024

Haber: Burak Çalışkan 

Kırıkkaleli Annenin Dört Çocukla Yaşam Mücadelesi! (3)Kırıkkaleli Annenin Dört Çocukla Yaşam Mücadelesi! (1)Kırıkkaleli Annenin Dört Çocukla Yaşam Mücadelesi! (2)
 

Editör: Burak Çalışkan