Türkiye'de istihdamı artırmak ve işsizlik sorununu çözmek amacıyla faaliyet gösteren İŞKUR (İş ve İşçi Bulma Kurumu), son olarak kamuya personel alımı ilanını duyurdu. Bu ilan kapsamında belediyeler, bakanlıklar ve kaymakamlıklar bünyesine binlerce personel alımı gerçekleştirileceği bildirildi. Önemli bir fırsat olan bu alım KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) puanı olmadan yapılacak ve başvuruların sadece şahsen ilgili kurumlara ve belediyelere yapılması gerekmektedir.

KPSS SİZ PERSONEL ALIMI YAPACAK!

İŞKUR Kurum dışı ilanlar kısmında yayımlanmış işçi alımı ilanlarına göre; adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmaksızın Geçici veya Daimi süreli olmak üzere KPSS siz Personel alımı yapılacak. Bu belediyelerden birisi de Kırıkkale’nin Delice ilçesine bağlı Çerikli Belde Belediyesi, İŞKUR Kurum Dışı ilanlarında yer alan ilanda, Çerikli Belediyesi, 1 büro işçisi alacağını duyurdu. Çerikli Belediye Başkanı Erkan Çağlar’ın imzasıyla verilen iş ilanının detayları da belli oldu.

24 Mayıs ile 29 Mayıs 2024 tarihleri arasında başvurular Çerikli Belediye Başkanlığına ve [email protected] mail adresine başvuru yapılacak.

MÜRACAAT KOŞULLARI

T.C. vatandaşı olmak

Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak

18 yaşını bitirmiş olmak

Kamu haklarından mahrum bulunmamak

İkametgah adresi Çerikli kasabasında olmak

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Nüfus cüzdanı fotokopisi

Adli sicil kaydı

Tarihçeli yerleşim yeri ve diğer adres bilgileri

Kırıkkale’de belediye masaya oturmadı! İşçi eylem yaptı Kırıkkale’de belediye masaya oturmadı! İşçi eylem yaptı

Sağlık raparu

Vukaatlı nüfus kayıt örneği

Askerlik durum belgesi

Eğitim mezuniyet belgesi

Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 vesikalık fotoğraf

Çerikli Bld Personel 1

Muhabir: Haber Merkezi