Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Kırıkkale’de sıkça gündeme gelen ve tartışma konusu olan Elektronik Denetim Sistemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ulusoy, Kırıkkale’de başta ticari araçlar olmak üzere hemen her gün yüzlerce vatandaşın ceza yediği ve mağdur olduğu EDS’leri hedef alarak, “Kırıkkale’de EDS cezalarını tarihe gömeceğiz” dedi.

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy EDS konusu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Şehir içi trafiğinde aksamalara neden olan, araç kullanan vatandaşlarımıza kesilen cezalarla büyük bir yük haline gelen EDS uygulamasının sorumluluklarını azaltacağız. ASELSAN ile yapılan protokolün şartlarında revizeye giderek belediye sorumluluklarını sizin cebinize uzanan bir el olmaktan çıkaracağız. Bizim yönetimimizde halk belediyeye değil, belediye halka hizmet edecek.” dedi.

Öte yandan MHP Kırıkkale Belediye Başkanı Harun Ulusoy, açıkladığı projelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Ulusoy bu zamana kadar, Kırıkkaleli çiftçilere ücretsiz fide ve tohum desteği verileceğini, Kırıkkale’nin işlek cadde ve sokaklarından ücretsiz wi-fi hizmeti olacağını, Kırıkkale’de yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşlara musluk suyunun ücretsiz olacağını, Cumhuriyet Meydanı ile Kültür Merkezi yanındaki açık otopark alanı birleştirilerek, 18 bin 000 metrekare alana, 900 araçlık katlı otopark yapılacağını, alt yapı ve üst yapıya öncelik verileceklerini ve Kırıkkale’de 15 bin metrekare alan üzerine Yaşlı Bakım Merkezi ve Yaşam Köyü kurulacağını belirtmişti. Ulusoy’un EDS ile ilgili projesi de Kırıkkaleli vatandaşlar memnun etti.

Kırıkkale Belediye Meclis Toplantısı canlı yayında
Kırıkkale Belediye Meclis Toplantısı canlı yayında
İçeriği Görüntüle

Haber: Burak Çalışkan

Muhabir: Manşet Gazetesi