Trafik kazası Haberleri

trafik kazası haberleri ve güncel trafik kazası gelişmeleri, trafik kazası ile ilgili tüm video, trafik kazası fotoğrafları ve trafik kazası haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


ASAYİŞ HABERLERİ

Karaman’da minibüsün çarptığı İdris Sağlam, tedavi altına alındığı hastanede 8 gün sonra hayatını kaybederken, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale-Kayseri karayolu  üzerinde meydana gelen trafik kazasında, tırın arkadan çarptığı otomobildeki sürücü ve yolcu yaralandı.

ASAYİŞ HABERLERİ

KONYA’NIN KARAPINAR İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ YARALANDI.

ASAYİŞ HABERLERİ

KARAMAN’DA İKİ HAFİF TİCARİ ARACIN KAVŞAKTA ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 2 KİŞİ YARALANDI.

ASAYİŞ HABERLERİ

NEVŞEHİR’DE MOTOSİKLET İLE OTOMOBİLİN KARIŞTIĞI KAZADA MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI. KAZA ANI ÇEVREDEKİ BİR İŞ YERİNİN GÜVENLİK KAMERASINA SANİYE SANİYE YANSIDI.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin menfeze düştüğü kazada, 70 yaşındaki Kemal Yavaş hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

ASAYİŞ HABERLERİ

KIRŞEHİR'İN ÇİÇEKDAĞI İLÇESİNDE 2 OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASIYLA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA BİR AİLE HAYATINI KAYBETTİ.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de bugün sabah saatlerinde meyanda gelen trafik kazasına ait bir görüntü saha ortaya çıktı. Görüntülerde kaza yapan araçlardan birinin metrelerce...

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de cip ile kafa kafaya çarpışan otomobilin hurdaya döndüğü kazada 2'si ağır 3 kişi yaralandı. Kaza saniye saniye güvenlik kamerasına...

ASAYİŞ HABERLERİ

KONYA'NIN KARAPINAR İLÇESİNDE MİNİBÜSÜN DEVRİLMESİ SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA ARAÇ SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de kontrolden çıkan otomobil, yaya ve park halindeki dorseye çarptı. Kazada, 1 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

ASAYİŞ HABERLERİ

NİĞDE –ULUKIŞLA YOLUNDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1’İ AĞIR 4 KİŞİ YARALANDI.