Sivas Haberleri

sivas haberleri ve güncel sivas gelişmeleri, sivas ile ilgili tüm video, sivas fotoğrafları ve sivas haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Sivas’ta bir iş yerinde çıkan silahlı kavgada bir kişinin ölümüne bir kişinin de ağır yaralanmasına neden olan zanlı adliyeye sevk...

ASAYİŞ HABERLERİ

SİVAS’TA MEYDANA GELEN FECİ KAZADA AĞIR YARALANDIKTAN SONRA HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINAN ALİ KARGA, 45 GÜN SONRA YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ.(ARŞİV)

GÜNCEL HABERLER

Sivas, Kayseri, Niğde, Yozgat, Nevşehir, Kırşehir ve Kırıkkale'de eğitim sendikaları, İbrahim Oktugan'ın, silahlı saldırısı sonucu öldürülmesine tepki gösterdi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale, Kayseri, Kırşehir, Niğde ve Sivas'ta orman yangınlarının çıkmasını önleyici bilincin oluşması amacıyla "Orman Benim" etkinliği düzenlendi.

Çevre

Sivas’ta bir çiftçi, traktörünün içerisinde filizlenen tohumu görünce şoke oldu. Demir yığınının arasından çıkan kabak fidesini görenler hayrete düştü.

ASAYİŞ HABERLERİ

Sivas'ta dengesini kaybeden işçi inşaatın 6. katından düştü. Hastaneye kaldırılan işçi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’den de geçen hızlı trenle Ankara-Yozgat arasında, 1 yılda 276 bin yolcu geliş gidiş yaptı.

GÜNCEL HABERLER

Sivas’ta bir cami inşaatının kubbesinde çalışan işçiler yürekleri ağızlara getirdi.

GÜNCEL HABERLER

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kırıkkale’den de geçecek olan Sivas ile İstanbul arasında aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs...

GÜNCEL HABERLER

Sivas’ta düzenlenen bir düğünde ikram edilen meyve suyundan çıkan küf parçaları, davetlileri şaşkına çevirdi.

GÜNCEL HABERLER

Sivas’ta hava sıcaklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle vatandaşlar bayram tatilini mesire alanında değerlendirdi.

Genel