Sağlık Haberleri

sağlık haberleri ve güncel sağlık gelişmeleri, sağlık ile ilgili tüm video, sağlık fotoğrafları ve sağlık haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


SAĞLIK

Rabelis MG enterik kaplı tablet, mide ve bağırsak sorunlarını tedavi etmek için kullanılan bir ilaçtır. İçeriğinde rabeprazol magnezyum bulunur.

SAĞLIK

Kırıkkale Sağlık Müdürlüğünden derlenen bilgilere göre, 08 MAYIS 2024 tarihinde (bugün) Kırıkkale’de hangi eczaneler nöbetçi?

SAĞLIK

Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) bedeli ödenen ilaçlar listesine 8'i yenilikçi kanser ilacı olmak üzere 47 ilaç daha eklendi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, 8 Mayıs Dünya Talasemi Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, Talasemi’nin görülme sıklığının artmakta olduğu söyledi.

GÜNCEL HABERLER

Sağlıklı beslenme ve dengeli bir diyetin önemi gün geçtikçe daha da önem kazanıyor. Bu nedenle, salata gibi sağlıklı ve besleyici...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de trafik kazası sonucu hayatını kaybeden YİH Personeli Yunus Kızılırmak’ın fotoğrafı hastanede bulunan, Vefa Köşesi’ne eklendi.

SAĞLIK

Uyku, vücudun sağlıklı işleyişi için hayati öneme sahip bir unsurdur. Ancak günümüzde birçok kişi uyku düzeni sorunlarıyla karşılaşmaktadır.

GÜNCEL HABERLER

Doğum sonrası başlayıp ortalama 6 hafta devam eden lohusalık sürecinde anneler duygusal, biyolojik, fiziksel, toplumsal, psikolojik değişiklikler yaşıyor.

SAĞLIK

Zona, vücutta sinirlerin yakınında veya üzerinde ağrılı, kabarcıklı bir döküntü olarak kendini gösteren bir viral enfeksiyon hastalığıdır.

SAĞLIK

Uyuz, Sarcoptes scabiei adı verilen bir parazitin neden olduğu bulaşıcı bir cilt hastalığıdır. Bu parazit, cilt altında tüneller kazarak ve...

SAĞLIK

Bel çevresinde biriken yağlar, sağlık açısından önemli risk faktörlerinden biridir. Bu yağlar metabolik sendromlar gibi ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.

SAĞLIK

Kırıkkale Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı Sağlıklı Hayat Merkezi personelleri tarafından, kentteki kadınlara aşı ve sıtma eğitimi verildi.