Meteoroloji Haberleri

meteoroloji haberleri ve güncel meteoroloji gelişmeleri, meteoroloji ile ilgili tüm video, meteoroloji fotoğrafları ve meteoroloji haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırıkkale de dahil olmak üzere bazı illere uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada, vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırıkkale’de gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini belirtti. Yağış ile birlikte Kırıkkale’de hava sıcaklığı düşecek.

GÜNCEL HABERLER

METEOROLOJİ 7. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMADA; HAVA SICAKLIKLARININ MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE SEYRETTİĞİ BELİRTİLEREK, VATANDAŞLAR YÜKSEK SICAKLIK KONUSUNDA UYARILDI.

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimleri için sağanak uyarısında bulunuldu. Kırıkkale'de de sağanak yağış uyarısında bulunuldu.

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimleri için sağanak uyarısında bulunuldu.

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kırıkkaleli vatandaşları sıcak havalara karşı uyardı. Açıklamada, yaşlı vatandaşların dışarı çıkmamaları gerektiği belirtildi.

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırıkkale’de yaşanan gelmiş geçmiş en yüksek sıcaklıklara ait verileri yayınladı.

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji kaynakları, Kırıkkale de dahil olmak üzere tüm Türkiye’yi kuvvetli poyraza karşı uyardı. Poyraz’ın Türkiye’de 3 gün kalacağı belirtildi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de sıcak havalar etkisini göstermeye devam ediyor. Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre Kırıkkale’de hava sıcaklığı daha da artacak.

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir için öğle saatlerinden sonra kuvvetli sağanak yağış uyarısı yaparak, vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırıkkale için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt geneli için sağanak uyarısında bulundu.