Kuraklık Haberleri

kuraklık haberleri ve güncel kuraklık gelişmeleri, kuraklık ile ilgili tüm video, kuraklık fotoğrafları ve kuraklık haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kırıkkale ile 5 ilde ve 3 ilçede kuraklık izlendiğini açıkladı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, kentte meydana gelen yağışların ardından ilçelerde kuraklık tespitine çıktı.

GÜNCEL HABERLER

Türkiye'de son aylardaki yağışların azlığı sebebiyle kuraklık riskine karşı alınan yeni tedbirler arasında barajlarda su tasarrufu dönemine girildiği belirtildi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale'de azalan yağışlar ve aşırı sıcaklara bağlı kuraklığın sürmesi üzerine vatandaşlar yağmur duası etti.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale'de yaeğış miktarında yaşanan azalma nedeniyle tarım arazilerinde kuraklık meydana geldi, vatandaşlar yağmur duasına çıktı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale'de yağışların mevsim normallerinin altında olması sebebiyle yaşanan kuraklık tehlikesine karşı direnen çiftçiler, ekili tarım alanlarında modern sulama sistemi kullanıyor.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Tarım ve Orman il Müdürlüğü, Avrupa Kuraklık Gözlemevi EDO tarafından hesaplanan kuraklık göstergesini paylaştı. Tarım ve Orman Müdürlüğü, Su...