Kırşehir Haberleri

Kırşehir haberleri ve güncel Kırşehir gelişmeleri, Kırşehir ile ilgili tüm video, Kırşehir fotoğrafları ve Kırşehir haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Kırşehir'in Kaman ilçesinde serinlemek için Hirfanlı Baraj Gölü'ne giren Kırıkkaleli M.B. kişi boğuldu.

GÜNCEL HABERLER

Kayseri, Niğde, Kırıkkale, Yozgat ve Kırşehir'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlikler ziyaret edildi.

GÜNCEL HABERLER

Kırşehir'de Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) Yönetim Kurulu olağan toplantısı gerçekleştirildi. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal da toplantıya katıldı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de, evde birlikte yakaladığı İ.E.'yi bıçakla, eşi F.Ç.'yi ise boru anahtarıyla yaralayan H.Ç., İ.E.’nin hayatını kaybetmesi sonucu Kırşehir’de yakalanarak tutuklandı.

SPOR

Okul Sporları Masa Tenisi Küçükler Türkiye Şampiyonası, 300'ün üzerinde sporcu ve antrenörün katılımıyla Kırşehir'de başladı. Şampiyonaya Kırıkkale’de katıldı.

GÜNCEL HABERLER

Sivas, Kayseri, Niğde, Yozgat, Nevşehir, Kırşehir ve Kırıkkale'de eğitim sendikaları, İbrahim Oktugan'ın, silahlı saldırısı sonucu öldürülmesine tepki gösterdi.

SAĞLIK

Kırşehir’de son günlerde havaların soğuk geçmesiyle birlikte soğuk algınlığına karşı vatandaşların aktarlara ilgisi arttı.

ASAYİŞ HABERLERİ

KIRŞEHİR'DE POLİS, 2 ARAÇTA 3 ORGANİZATÖR VE 23 SURİYELİ DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALADI

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale, Kayseri, Kırşehir, Niğde ve Sivas'ta orman yangınlarının çıkmasını önleyici bilincin oluşması amacıyla "Orman Benim" etkinliği düzenlendi.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırşehir’in Mucur ilçesinde bunalıma giren genç otoparkta intihar etti.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırşehir'de, bıçak kullanarak tehdit ettikleri kişilerin motosikletlerini çalan 2 kişi tutuklandı.

GÜNCEL HABERLER

Deprem Uzmanı Naci Görür, Tokat’ta meydana gelen 5,6’lık deprem sonrası, Tokat’ın güneybatısında bulunan illeri uyardı.