Kırıkkale Valisi Mehmet Makas Haberleri

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas haberleri ve güncel Kırıkkale Valisi Mehmet Makas gelişmeleri, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ile ilgili tüm video, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas fotoğrafları ve Kırıkkale Valisi Mehmet Makas haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, yapımı devam eden Yahşihan İlçe Emniyet binası inşaatında incelemelerde bulundu.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, şehit ailesi ziyaretleri kapsamında, 15 Temmuz Şehidi Özel Harekat Polis Memuru Hakan Yorulmaz’ın ailesini ziyaret etti.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale'de, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirildi.

GÜNCEL HABERLER

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ, Türk Metal Sendikası’nın 61. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle, Kırıkkale’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi elif Makas, şehit ve gazi ailelerine ziyaretleri kapsamında Gazi İbrahim Başar ve ailesi ile...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, esnaf ziyaretleri kapsamında Cumartesi Pazarı'nı ziyaret ederek, pazarcı esnafı ve vatandaşın taleplerini dinledi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ın eşi Elif Makas, aile sıcaklığı ile büyüyen çocuklara anne baba sevgisini aşılayan koruyucu ailelerin göstermiş oldukları...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, kent merkezinde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya gelerek, esnafların talep ve sorunlarını dinledi.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de otomobil ile şehir içi yolcu taşıyan dolmuşun çarpıştığı kazada yaralanan 22 kişiyi hastanelerde ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

SPOR

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, "Okullar Sporla Daha da Güzel" projesinin tanıtımında "dijital bağımlılığa" dikkat çekerek, "spor yapın" tavsiyesinde bulundu.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Anneler Günü mesajı yayımladı. Vali Makas mesajında, “Cennet annelerin ayağı altındadır” dedi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, düzenlenen programda Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale’deki yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi....