Kırıkkale valiliği Haberleri

kırıkkale valiliği haberleri ve güncel kırıkkale valiliği gelişmeleri, kırıkkale valiliği ile ilgili tüm video, kırıkkale valiliği fotoğrafları ve kırıkkale valiliği haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valiliği, Kırıkkaleli vatandaşları kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışa karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valiliği, yeni kimlik kartları ile ilgili yaptığı paylaşımda kimlik değiştirmenin 31 Aralık 2024 tarihinde son olduğunu hatırlattı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ı ziyaret eden Kırıkkale Baro Başkanı Av. Mutlu Korkmaz, il Özel idaresi bütçesinden Baro’ya adli yardım konusunda...

GÜNCEL HABERLER

Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Kırıkkale’de vali yardımcısı ve Delice, Çelebi ve Bahşılı kaymakamları değişti.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valiliği, Kurban Bayramı dolayısıyla Taşıt Tedbir Genelgesi yayınladı. Bazı yollar için kısıtlamaya gidildi.

KÜLTÜR

Kırıkkale'de Valilik bünyesindeki bazı kurumların müdür ve memurlarından oluşan koro, KALEFEST etkinliklerinde Türk Sanat Müziği konseri verdi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valiliği öncülüğünde yapılacak olan KALEFEST 2024 Kırıkkale Tanıtım Günleri, 4 gün sonra (22 Mayıs Çarşamba günü) başlıyor.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valiliği yaptığı uyarıda, kentte beklenen sağanak nedeniyle sel ve su baskınlarına tedbirli ve dikkatli olunmasını belirtti.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valiliği, orman yangınlarını engelleyebilmek ve vatandaşların ormana olan duyarını artırabilmek adına ‘Orman Benim’ kampanyası düzenleyecek.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Makas, “Emekçilerimiz alın teriyle bu ülkeyi...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valiliği, bugün Kırıkkale için toz fırtınası için uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada, vatandaşların tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Ramazan Bayramı’nda çocuk evlerini ziyaret ederek, kimsesiz çocuklarla bir araya geldi.