Kırıkkale valiliği Haberleri

kırıkkale valiliği haberleri ve güncel kırıkkale valiliği gelişmeleri, kırıkkale valiliği ile ilgili tüm video, kırıkkale valiliği fotoğrafları ve kırıkkale valiliği haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valiliği öncülüğünde yapılacak olan KALEFEST 2024 Kırıkkale Tanıtım Günleri, 4 gün sonra (22 Mayıs Çarşamba günü) başlıyor.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valiliği yaptığı uyarıda, kentte beklenen sağanak nedeniyle sel ve su baskınlarına tedbirli ve dikkatli olunmasını belirtti.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valiliği, orman yangınlarını engelleyebilmek ve vatandaşların ormana olan duyarını artırabilmek adına ‘Orman Benim’ kampanyası düzenleyecek.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Makas, “Emekçilerimiz alın teriyle bu ülkeyi...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valiliği, bugün Kırıkkale için toz fırtınası için uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada, vatandaşların tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Ramazan Bayramı’nda çocuk evlerini ziyaret ederek, kimsesiz çocuklarla bir araya geldi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valiliği, bayram tatili için yola çıkacak olan sürücüleri uyardı! Yapılan uyarıda araç sürerken dikkat edilmesi gereken kurallar hatırlatıldı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve protokol üyeleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla Şehitliği ziyaret edip şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.