Kırıkkale gazeteleri Haberleri

Kırıkkale gazeteleri haberleri ve güncel Kırıkkale gazeteleri gelişmeleri, Kırıkkale gazeteleri ile ilgili tüm video, Kırıkkale gazeteleri fotoğrafları ve Kırıkkale gazeteleri haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü, cezaevine teslim edildi.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 6 zanlıdan 2'si tutuklandı, diğerleri hakkında ise adli işlem başlatıldı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de Organize Sanayi Bölgesi’nde ki bir iş yerinin bahçesinden 2 bin 641 uzun namlulu silah mermisi ele geçirildi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale'de uzun yıllardır yayın yapan Manşet Gazetesi, İl Gazetesi, Yenigün Gazetesi ve Kalehaber Gazetesi'nden tarihi karar. 1 Mayıs 2024 tarihinde...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde jandarma personeli, lise son sınıf öğrencilerine meslekleriyle ilgili seminer verdi.

GÜNCEL HABERLER

Ak Parti’den CHP’ye geçen Kırıkkale Belediyesi’nde belediyeye ait tüm borçlar, hazırlanan pankart ile belediyenin dışına asıldı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de virajı alamayan kamyonetin kontrolden çıkarak takla attı. Bahşılı ilçesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.