Kırıkkale Belediyesi Haberleri

Kırıkkale Belediyesi haberleri ve güncel Kırıkkale Belediyesi gelişmeleri, Kırıkkale Belediyesi ile ilgili tüm video, Kırıkkale Belediyesi fotoğrafları ve Kırıkkale Belediyesi haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


EĞİTİM

Kırıkkale Belediyesi, kapılarını üniversite adaylarına açtı. Kırıkkale Belediyesi üniversite adayları için ücretsiz Tercih Danışmanlığı verecek.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Trafik ve Trafik Polisleri koordineli çalışması ile kaldırım işgali yapanlara karşı cezai işlem uyguluyor.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ile Kırıkkale Baro Başkanı Mutlu Korkmaz, Baro’nun başvurusu kapsamında Kırıkkale Belediyesi bütçesinden, Baro’ya adli yardım...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde yıkama, süpürme ve dezenfeksiyon işlemlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale'de 20 Temmuz Dünya Satranç Günü’ne özel bir satranç turnuvası düzenledi. Dereceye giren sporculara ödüllerini Belediye Başkanı Ahmet Önal takdim...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentte faaliyet gösteren marketleri denetledi. Ekipler denetimde etiketleri kontrol etti.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkaleli vatandaşlara hizmet vermek adına 20 adet taziye çadırı alacağını duyurdu.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı. Kırıkkaleli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Sanayi Mahallesi’nde alt yapı çalışmaları yerinde inceleyerek, güçlendirme çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkaleli vatandaşları çöp atma saatlerine uymaları konusunda uyardı. Uymayanlara cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Belediyenin düğün salonu ve kına konağının hizmete hazır olduğunu açıkladı.

EĞİTİM

Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezinde yaz okulu kursları devam ediyor. Bu kapsamda öğrenciler Bilim Merkezindeki atölyelerde hem eğleniyor hem de öğreniyor.