Kırıkkale Belediye Başkanı Haberleri

Kırıkkale Belediye Başkanı haberleri ve güncel Kırıkkale Belediye Başkanı gelişmeleri, Kırıkkale Belediye Başkanı ile ilgili tüm video, Kırıkkale Belediye Başkanı fotoğrafları ve Kırıkkale Belediye Başkanı haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, kentte planlanan alt yapı ve su projeleri kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi Seğmen Su A.Ş, Türkiye...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatları ile hayata geçirilen ‘Hoş geldin bebek’ projesi kapsamında, yeni doğan annelerine çanta hediye ediliyor.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özer’i ziyaret etti....

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, kent merkezinde bulunan park ve bahçeleri inceledi. Başkan Önal, parkların gerekli bakımlarının yapılması talimatını verdi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatı ile başlatılan yeni doğan paketi, ailelere teslim edilmeye başladı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Perşembe Pazarında esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Selimözer Mahallesini ziyaret ederek, hem vatandaşlarla sohbet etti hem de yaşanan sorunları yerinde inceledi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Önal son olarak Selimözer Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, 3 Temmuz 1997 yılında MKE Mühimmat Fabrikasında meydana gelen patlamanın yıl dönümünde açıklamada bulundu.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Alanya Spor Okulları’nı ziyaret ederek, minik sporcularla bir araya geldi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Türkiye-Portekiz Euro2024 maçının Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan dev ekrandan yayınlanacağını duyurdu.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kurban Bayramı’nda şehit aileleri ile bir araya gelerek, bayramlarını kutladı.