Kırıkkale Asayiş Haberleri Haberleri

Kırıkkale Asayiş Haberleri haberleri ve güncel Kırıkkale Asayiş Haberleri gelişmeleri, Kırıkkale Asayiş Haberleri ile ilgili tüm video, Kırıkkale Asayiş Haberleri fotoğrafları ve Kırıkkale Asayiş Haberleri haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de silahlı pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan şahıs, gözaltına alındı. Şahıs hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü, cezaevine teslim edildi.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de Organize Sanayi Bölgesi’nde ki bir iş yerinin bahçesinden 2 bin 641 uzun namlulu silah mermisi ele geçirildi.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de gerçekleştirilen şok uygulamalarda 4 bin kişi sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan 8 zanlı yakalandı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan kadın, 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de 39 bin makaron ve 28 kilogram sahte bandrollü tütün ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de kaza yapan hafif ticari araçtaki yaralılara yardım etmek için yola çıkan 24 yaşındaki gence otomobil çarptı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Yurt dışından Kırıkkale’deki bir vatandaşı hedef alan dolandırıcılar, size bağış yapılmak isteniyor yalanıyla Kırıkkaleli vatandaştan para istedi.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de ırmak kenarı otluk alanda yangın çıktı. Yangında, 1 kilometrelik alan küle dönerken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de bir adam, aynı araç içerisinde tartıştığı bir kadının boğazını kesti. Boğazı kesilen kadın ağır yaralandı.