Gümüşhanespor Haberleri

Gümüşhanespor haberleri ve güncel Gümüşhanespor gelişmeleri, Gümüşhanespor ile ilgili tüm video, Gümüşhanespor fotoğrafları ve Gümüşhanespor haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


SPOR

TFF 3 lig 1 grupta düşme potasının kritik karşılaşmasında Gümüşhanespor’u 3-1 yenen Kırıkaklegücü, kümede kalmayı başardı.

SPOR

Kırıkkalegücü ile Gümüşhanespor arasında oynanan TFF 3 lig 1 grup karşılaşmasını canlı yayınlanıyor.

SPOR

TFF 3 lig 1 grupta düşme potasının kritik karşılaşması olan Kırıkkalegücü FSK ile Gümüşhanespor mücadelesinde dördürcü gol sesi geldi.

SPOR

TFF 3 lig 1 grupta düşme potasının kritik karşılaşması olan Kırıkkalegücü FSK ile Gümüşhanespor mücadelesinde üçüncü gol sesi geldi.

SPOR

TFF 3 lig 1 grupta düşme potasının kritik karşılaşması olan Kırıkkalegücü FSK ile Gümüşhanespor mücadelesinde ikinci gol sesi geldi.

SPOR

TFF 3 lig 1 grupta düşme potasının kritik karşılaşması olan Kırıkkalegücü FSK ile Gümüşhanespor mücadelesinin ikinci yarısı başladı.

Kırıkkale

TFF 3 lig 1 grupta düşme potasının kritik karşılaşması Kırıkkalegücü FSK ile Gümüşhanespor arasında oynana karşılaşmasını ilk yarısı sone erdi.

SPOR

Kırıkkalegücü ile Gümüşhanespor arasında oynanan TFF 3 lig 1 grup karşılaşmasının ilk dakikasında ilk gol geldi.

Kırıkkale

TFF 3 lig 1 grupta düşme potasının kritik karşılaşması olan Kırıkkalegücü - Gümüşhanespor takımlarının ilk 11’leri belli oldu.

Kırıkkale

Kırıkkale’de herkes TFF 3 lig 1 grupta ligde kalma mücadelesi veren Kırıkkalegücü FSK ile bugün oynanacak Gümüşhanespor karşılaşmasına kilitlendi.

SPOR

Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, bugün saat 15.00’te Aycalıkgücü’ne konuk olacak. Maç, Hüsnü Uğural Stadyumu’nda oynanacak.