FUTBOL Haberleri

FUTBOL haberleri ve güncel FUTBOL gelişmeleri, FUTBOL ile ilgili tüm video, FUTBOL fotoğrafları ve FUTBOL haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


SPOR

2024-2025 Futbol sezonunda TFF 3 ligde mücadele edecek olan Kırıkaklegücü FSK, yarın kongreye gidiyor.

GÜNCEL HABERLER

TFF 3 Lig 1 Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü FSK, ligin son haftasında Aliağa Futbol A.Ş. ile deplasmanda karşılaşacak.

SPOR

EGO Spor eski başkanı Taner Özgün, futbol dünyasında büyük birikimleri olan Kırıkkalegücü Spor Kulübü’nün bugünkü durumunun üzüntü verici olduğunu dile...

SPOR

Kırıkkaleli İş İnsanı Sinerji Savunma A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, Kırıkkalegücü Futbol Kulübü Başkanlığına aday olacağını açıkladı.

SPOR

U18 Futbol Türkiye Şampiyonasının birinci ayağının kuraları Kırıkkale’de çekildi.

GÜNCEL HABERLER

Türkiye’de ilk kez Kırıkkale’de düzenlenen ve Türkiye’de örnek proje gösterilen ‘Spor Olsun projesi’ kapsamında çocukların futbol antrenmanı izlendi.

GÜNCEL HABERLER

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri İç Anadolu Bölge Şampiyonasına Kırıkkale Futbol katımı üçüncü oldu.

SPOR

Kırıkkalegücü FSK futbolcuları, karşılaşma öncesi "Huzur ve güvenin teminatı jandarma 185 yaşında" pankartıyla saha çıktı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkaleli İş İnsanları Adnan Duman ve Ramazan Ayan, Kırıkkalegücü Futbol Kulübü’ne büyük destekte bulundu. Duman ve Ayan futbolculara 750 bin...

Kırıkkale

Kırıkkaleli İş İnsanı Sinerji Savunma A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, yaptığı paylaşım ile Kırıkkalegücü başkan adaylığı için mesaj verdi.

SPOR

Kırıkkaleli İş İnsanı Ramazan Ayan, Kırıkkalegücü Başkanlığına aday olması beklenen Adnan Duman için destek açıklamasında bulundu.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, yarın saat 15.00’de Gümüşhanespor karşısında sahaya çıkacak.