CHP Haberleri

CHP haberleri ve güncel CHP gelişmeleri, CHP ile ilgili tüm video, CHP fotoğrafları ve CHP haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkaleli vatandaşlara hizmet vermek adına 20 adet taziye çadırı alacağını duyurdu.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkale Belediyesi Düğün Salonu ve Kına Konağı’nın hizmete sunulduğunu duyurdu.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi, KPSS şartı olmadan, çok sayıda personel alacağını duyurdu. İşte iş ilanının detayları;

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Alanya Spor Okulları’nı ziyaret ederek, minik sporcularla bir araya geldi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal güzel bir projeye imza attı. Önal, 0-1 aylık bebeği olan her aileye yeni doğan paketi...

GÜNCEL HABERLER

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, asgari ücret ara zammı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özel, “Asgari ücrete zam yapmamak vicdansızlıktır” dedi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatı ile Kırıkkale’nin farklı noktalarına atık toplama noktaları yerleştirildi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, bayram sonrası ilk mesai gününde belediye yemekhanesinde düzenlenen programda belediye personeli ile bayramlaştı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, gece mesaisinde çalışan belediye personellerini ziyaret ederek, personellerle yemek yedi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Türkiye-Gürcistan maçının Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan dev ekrandan yayınlanacağını duyurdu.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, tüm Kırıkkaleli vatandaşları bayramlaşma programına davet etti.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, meclis üyeleri ve belediye personeli Çevre Haftası nedeniyle park ve bahçelerde çöpleri topladı.