Belediye Haberleri

Belediye haberleri ve güncel Belediye gelişmeleri, Belediye ile ilgili tüm video, Belediye fotoğrafları ve Belediye haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi, yerli üretimi artırmak ve Kırıkkale ekonomisini canlandırmak amacıyla, Kırıkkaleli vatandaşlara fide dağıtacak.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçe Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un görevi devralmasıyla, geçmiş dönemde bitirilmemiş ve bozulmalara uğramış yolların yapımı tüm hızıyla devam...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde yuvasından bir evin bahçesine düşen yavru baykuş, Belediye Başkanı Hilmi Şen’in talimatıyla itfaiye ekiplerince yuvasına kavuşturuldu.

GÜNCEL HABERLER

Yahşihan Belediyesi, ilçe genelinde yabancı ot temizliği ve çim biçme çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal Belediyeye ait atık tesislerini inceledi ve tüm şehrin atıklarının toplandığın katık tesisine gitti.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, çocuklara hediye edilmek üzere Kırıkkalegücü formalarını Sevgi Anneleri Başkanı Mediha Kuşdemir'e teslim etti.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de kış döneminin ardından Kırıkkale belediyesine ait olan park ve bahçelerde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Park ve bahçelerin temizliği...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi tarafından halk otobüsleri Karacalı ve İslami Değerler Külliyesine sefer yapacak.

GÜNCEL HABERLER

Sulakyurt’un yeni belediye başkanı seçilen Seyfettin Çetiner, ilçede temizlik çalışmasını başlattı. Belediyenin neredeyse her bölümünde ve ilçe merkezinde tek bir...

GÜNCEL HABERLER

Yahşihan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde temizlik ve yol çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, kentin bazı noktalarında cadde ve sokaklarda yıkama ve temizleme işlemleri yapıyor.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, kent merkezinde su ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.