Balışeyh Haberleri

balışeyh haberleri ve güncel balışeyh gelişmeleri, balışeyh ile ilgili tüm video, balışeyh fotoğrafları ve balışeyh haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Balışeyh Belediyesi’nin logosu değiştirildi. Balışeyhli vatandaşlar, sosyal medyada yaptıkları yorumlarla logonun yeni halini beğendini dile getirdi.

GÜNCEL HABERLER

Yazın gelmesi ile birlikte vatandaşlar, dışarıda yapabileceği aktiviteleri merak etmeye başladı. İşte, Kırıkkale’de yapabileceğiniz aktiviteler...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde yuvasından bir evin bahçesine düşen yavru baykuş, Belediye Başkanı Hilmi Şen’in talimatıyla itfaiye ekiplerince yuvasına kavuşturuldu.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde, dolmuş saatleri güncellendi. Yeni düzenleme ile birlikte Balışeyh’te dolmuş seferleri, hafta içi yarım saatte bir yapılacak.

SİYASET HABERLERİ

Emekli Tüm General, Eski GATA Komutanı Kırıkkaleli Hemşehrimiz Derviş Şen, Balışeyh Belediye Başkanlığına seçilen Hilmi Şen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SİYASET HABERLERİ

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde AK Parti İl Başkanlığı seçime itiraz etti. İtiraz sonucu tekrar yapılan sayımda oy farkı arttı.