Asayiş Haberleri

asayiş haberleri ve güncel asayiş gelişmeleri, asayiş ile ilgili tüm video, asayiş fotoğrafları ve asayiş haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de yapılan operasyonla 392 sentetik uyuşturucu ile yakalanan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

GÜNCEL HABERLER

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan şahıslara yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda ‘Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda 15 şüpheli gözaltına alınırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de polis ekiplerince düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında 1720 içi dolu makaron ve 800 içi boş makaron ele geçirildi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale'de bir düğünde tabancayla havaya ateş ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de çeşitli hırsızlık suçlarından dolayı hakkında 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, polis ekiplerince yakalandı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de polis ekiplerince yapılan şok uygulamalarda tabanca, fişek ve uyuşturucu hap ele geçirilirken, 9 şüpheli gözaltına alındı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de cezaevinden firar eden, hırsızlık suçundan aranması bulunan ve hakkında 9,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de durdurulan araçtan 2 bin 744 sentetik hap ele geçirilirken, sürücü tutuklandı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de yapılan trafik uygulamalarında aralarında çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle de yapılan işlemlerde toplam 127 araç trafikten men edildi.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de son bir haftadaki uyuşturucu operasyonlarında 14 zanlı gözaltına alındı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de polis tarafından yapılan şok uygulamalarda çeşitli suçlardan aranması bulunan 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.