Ahmet Önal Haberleri

Ahmet Önal haberleri ve güncel Ahmet Önal gelişmeleri, Ahmet Önal ile ilgili tüm video, Ahmet Önal fotoğrafları ve Ahmet Önal haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


Kırıkkale

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bir kez daha Kırıkkale’yi işaret etti. Özel, “Kırıkkale’de yeni Eskişehirler yaratacağız” dedi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi Olağan Meclis toplantısının ikinci birleşimini canlı yayın ile yapıyor. Belediye Başkanı Ahmet Önal, meclis toplantısını yönetecek

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi ekipleri, hafta sonu nedeniyle yoğunluğun az olduğu eski Sanayi Sitesi’ni temizledi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Hasandede Köyü’nü ziyaret etti. Köy halkı, Önal’ı görmek için köy meydanına akın etti.

SİYASET HABERLERİ

Kırıkkale Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. Oturumu, Belediye Başkanı Ahmet Önal başkanlığında, Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi’nde ikinci başkan yardımcısı da belli oldu. Belediye Başkanı Önal’ın imzası ile ikinci belediye başkan yardımcılığı görevine Recep Sefer...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi, suların kesileceğine dair uyarı mesajı yayımladı. Mesaj, Kırıkkaleli vatandaşların cep telefonuna gönderildi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Önal, cadde ve sokaklarda vatandaşları...

GÜNCEL HABERLER

Eski Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Belediyesi binasına asılan borçlarla ilgili açıklamada bulundu.

GÜNCEL HABERLER

Sarıkızlı Köyü Eğitim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı ve dernek üyeleri, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ı makamında ziyaret etti.

GÜNCEL HABERLER

Ak Parti’den CHP’ye geçen Kırıkkale Belediyesi’nde belediyeye ait tüm borçlar, hazırlanan pankart ile belediyenin dışına asıldı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, kutlamaları sonrası Kırıkkaleli vatandaşlar, Belediye Başkanı Önal’la fotoğraf çekinebilmek için birbiriyle yarıştı.