Ahmet Önal Haberleri

Ahmet Önal haberleri ve güncel Ahmet Önal gelişmeleri, Ahmet Önal ile ilgili tüm video, Ahmet Önal fotoğrafları ve Ahmet Önal haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Kimeski Mahallesi’ne aşure etkinliğine katılan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kimeski Mahallesi’ne mahalle konağı yapılacağını açıkladı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kızılırmak Kenarında bulunan ve Türkiye’de ırmak kenarında bulunan tek Millet Bahçesinde incelemede bulundu.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatı ile daha temiz bir Kırıkkale sloganı kapsamında cadde ve sokaklar gece yarısı temizlendi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde yıkama, süpürme ve dezenfeksiyon işlemlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

GÜNCEL HABERLER

Esnaf ve vatandaşların sorunları dinleyen ve tek tek not alan Belediye Başkanı Ahmet Önal, sorunların çözümü için var güçleriyle çalışacaklarını...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale'de 20 Temmuz Dünya Satranç Günü’ne özel bir satranç turnuvası düzenledi. Dereceye giren sporculara ödüllerini Belediye Başkanı Ahmet Önal takdim...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkaleli vatandaşlara hizmet vermek adına 20 adet taziye çadırı alacağını duyurdu.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı. Kırıkkaleli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Sanayi Mahallesi’nde alt yapı çalışmaları yerinde inceleyerek, güçlendirme çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkaleli vatandaşları çöp atma saatlerine uymaları konusunda uyardı. Uymayanlara cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Belediyenin düğün salonu ve kına konağının hizmete hazır olduğunu açıkladı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatları ile hayata geçirilen ‘Hoş geldin bebek’ projesi kapsamında, yeni doğan annelerine çanta hediye ediliyor.