Ana De Armas (11)Ana de Armas, Kübalı-Asıllı Yıldız:
Ana de Armas, 30 Nisan 1988’de Küba'nın Santa Cruz del Norte şehrinde doğdu. Oyunculuk kariyerine genç yaşta başlayan de Armas, İspanya'ya taşındıktan sonra tanınan bir isim haline geldi. İspanya’daki kariyerinde, "El Internado" adlı televizyon dizisiyle dikkat çekti ve büyük bir hayran kitlesi edindi.

Ana De Armas (8)

Hollywood’un Parlayan Yıldızı:
2014 yılında Hollywood’a adım atan de Armas, ilk çıkışını “Knock Knock” (2015) filmiyle yaptı. Ardından “Blade Runner 2049” (2017) ve “Knives Out” (2019) gibi büyük yapımlarda yer alarak uluslararası üne kavuştu. Özellikle “Knives Out” filmindeki performansıyla Altın Küre adaylığı kazandı.

Ana De Armas (9)

Yeni James Bond Kızı:
Ana de Armas, 2021’de gösterime giren James Bond filmi “No Time to Die”da Bond kızı Paloma rolüyle büyük beğeni topladı. Bu film, onun yeteneğini geniş kitlelere tanıtan önemli projelerden biri oldu.

Ana De Armas (10)

Fenerbahçe’nin Yeni Reklam Yüzü:
Son olarak, Fenerbahçe’nin reklam kampanyasında yer alacak olan Ana de Armas, kulübün global tanınırlığını artırma adına büyük bir adım olarak görülüyor. Güzel oyuncunun katılımı, taraftarlar ve futbolseverler arasında heyecan yarattı.

Ana De Armas (7)

Ana de Armas, yeteneği ve karizmasıyla Hollywood'un önde gelen isimlerinden biri olmayı sürdürüyor. Fenerbahçe’nin reklam yüzü olarak seçilmesi, hem futbol dünyasında hem de hayranları arasında büyük yankı uyandırdı.

Haber: Burak Çalışkan
 

Kim Kardashian leopar desenli bikiniyle kamera karşısına geçti! Kim Kardashian leopar desenli bikiniyle kamera karşısına geçti!

Ana De Armas (4)Ana De Armas (5)Ana De Armas (1)Ana De Armas (2)Ana De Armas (3)

Editör: Burak Çalışkan