Kırıkkale yerel seçimlerde rekor kırdı! Türkiye’de en yüksek… Kırıkkale yerel seçimlerde rekor kırdı! Türkiye’de en yüksek…

DİSİPLİN ÖN PLANDA

MKE Kurumu Destek İşletmeleri sosyal tesislerine bağlı modern havuz, Kırıkkaleliler başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelen konukları da ağırlıyor. Havuzda disiplin ön planda tutulurken, yine her yıl olduğu gibi bekarlar alınmıyor. Dışarıdan yiyecek ve içeceklerin de alınmadığı havuza, fotoğraf makinesi ve kamera ile girilmesi yasak.

 

SU GÜNLÜK TEMİZLENİYOR

MKE Kurumu sosyal tesislerinde havuza giriş ücreti MKE mensupları için 10 TL, kurum ve kuruluş mensupları 12.5 TL, misafir olarak gelenlerden ise 15 TL ücret alınıyor. Saat 0.00-18.00 arası açık olan tesislerde doğa güzellikleri ile birlikte dinlenerek serinlemek isteyenlere öğlen ve akşam modern restoranlarda hizmet veriliyor. Ayrıca havuzun suyu sürekli olarak ilaçlanması ve temiz kalması sağlanıyor.

 

ÇOCUKLARA OYUN ALANI

Tesislerde bu arada çocukların yüzebileceği ayrı bir havuzun yanı sıra çocuk parkları, çay bahçeleri, basketbol, voleybol, tenis gibi spor tesisleri bulunuyor. Bu arada yoğun istek üzerine eski havuz olarak bilinen havuzda ise Cuma ve Cumartesi günleri de çalışan bayanlara tahsis edilmesi memnunlukla karşılandı.