Suç işlemek maksadıyla örgüt kurmak, kara para aklamak, belgede sahtecilik ve vergi kanuna muhalefet suçlarından haklarında soruşturma başlatılan Polat çifti ve birinci derece yakınlarının da bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 18 i emniyette ki işlemlerini ardından bugün sabah adliyeye sevk edildi.

SİNİRLİYİM BİRŞEY SÖYLEMEK İSTEMİYORUM

Melisa Döngel aşk iddialarına yanıt verdi! Melisa Döngel aşk iddialarına yanıt verdi!

Şüpheli Sıla Doğu adliyeye sevk edilirken otobüse bindiği sırada bileğinde ki kelepçeyi çıkardığı görüldü. Şüphelilerin Kartal Lütfü Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesin de ki sağlık kontrolü sırasında Engin Polat’ın annesi Şükran Polat da o sırada hastaneye geldi ve basın mensuplarının sorularına ‘’ Çok sinirliyim bunu söylemek istiyorum, başka hiç bir şey söylemek istemiyorum’’ dediği görüldü.

Engin Polat’ ın annesi Şükran Polat’ ın da basın mensuplarıyla konuşurken kolunda ki bileziklerde gözden kaçmadı.

AYLIK GELİRİMİZ 200 BİN

Dilan poılatın ve kocası Engin polatın emniyete verdikleri ifadenin detayları ortaya çıktı.

Dilan polatın sorgu sırasında ağladığı ve şirket hareketlerinin tümünün eşi Engin polat ve ilgili muhasebe birimlerinin ilgilendiğini ifade ettiği öğrenildi. Diğer yandan Polat ailesinin aylık gelirinin 150 ile 200 bin tl arasında olduğunu beyan ettikleri, Engin polatın ise suçlamaları reddettiği belirtildi.

BU PARALARI BİRİKTİRDİK

Engin Polatın iddiaları kabul etmediği ve ‘’Şirket açtım kapattım doğru, battı şirketim. Yolsuzluk yapmadık, bu paraları biriktirdik. Çalıştık emek verdik’’ ifadelerini kullandığı öğrenildi. Engin polatın babası Sezgin Polatın da suçlamaları kabul etmediği ve her şeyi Ahmet Günün ayarladığını söylediğini ortaya çıktı.Göz altına alınanlardan biri olan Ahmet Günün ise aylık gelirini 300 bin tl olarak gösterip, şirketlerini sadece avukatlığı mesleği yaptığını ifade ettiği öğrenildi.

Haber: Burak Can