Bir dönemler dünyanın en değerli mankeni olarak gösterilen Adriana Lima, bugünlerde fazla kiloları ile gündeme geliyor. Özellikle hamilelik sonrası aşırı kilo alan ünlü mankenin, geçmiş günlerli ile hiç alakası bulunmuyor!

ADRİANA LİMA KİMDİR?
Adriana Lima, Brezilyalı bir model ve oyuncudur. 12 Haziran 1981 tarihinde Salvador, Bahia, Brezilya'da doğmuştur. Lima, 15 yaşındayken "Ford Supermodel of Brazil" yarışmasını kazanarak modelleme kariyerine başladı. Daha sonra 1999 yılında Elite Model Management ile anlaşma imzalayarak uluslararası alanda da tanınmaya başladı.

Kim Kardashian yürek hoplattı! Sere serpe uzandı… Kim Kardashian yürek hoplattı! Sere serpe uzandı…

Lima'nın kariyerindeki en dikkat çekici işbirliklerinden biri, Amerikan iç giyim markası Victoria's Secret ile olan uzun süreli çalışmasıdır. Victoria's Secret defilelerinde ve reklam kampanyalarında yer alarak dünya çapında tanındı. Bu marka ile yıllarca çalıştı ve Victoria's Secret Fashion Show'una katıldı. Ayrıca, markanın "Melek" olarak anılan seçkin modellerinden biri oldu.

Adriana Lima'nın modellik kariyerinin yanı sıra, birçok prestijli derginin kapaklarında yer aldı ve birçok ünlü markanın reklam yüzü oldu. Modellik kariyerinin yanı sıra, televizyon ve sinema dünyasında da yer aldı. Bazı televizyon programlarında ve filmlerde oyunculuk yaptı.

Adriana Lima, güzelliğinin yanı sıra hayır işlerine de aktif olarak katılan bir kişilik olarak bilinir. UNICEF ve diğer yardım kuruluşlarıyla işbirliği yaparak sosyal sorumluluk projelerine destek vermiştir.

Kariyeri boyunca birçok ödül kazanan Adriana Lima, modellik dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiş ve Brezilya'nın dünya çapında tanınan yüzlerinden biri haline gelmiştir.

İşre Adriana Lima’nın şimdiki ve eski hali…

(Adriana Lima'nın eski hali)

Adriana Lima Eski Hali (6)Adriana Lima Eski Hali (4)Adriana Lima Eski Hali (5)Adriana Lima Eski Hali (2)Adriana Lima Eski Hali (3)Adriana Lima Eski Hali (1)

(Adriana Lima'nın yeni hali)

Adriana Lima Kilolu Hali (4)Adriana Lima Kilolu Hali (2)Adriana Lima Kilolu Hali (3)Adriana Lima Kilolu Hali (1)