GAZETELERİMİZ GÜZEL BİR BİRLİKTELİK YAPTI

Basın İlan Kurumu (BİK) Ankara Bölge Müdürü Murat Yürekli ve Müdür Yardımcısı Engin Kaşdaş, gazetemiz imtiyaz sahipleri Sırrı Zengin ve Cengiz Selci´yi ziyaret ettiler. Ziyarette yerel gazetelerin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi veren Müdür Yürekli, Ankara Bölge Müdürlüğüne bağlı 6 ilin bulunduğunu söyleyerek, “Özellikle Kırıkkale´de ki gazetelerimizi gittiğimiz her yerde gıpta ile bahsediyoruz. Kırıkkale, daha önce bizim kurumumuzun sorumluluk alanına girmeden önce çok güzel bir birliktelik yapmış bir şehir”

 

YÜREKLİ SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİ

Yerel gazetelerin sorunlarını dinlemek için ziyaretlerde bulunduklarını dile getiren Müdür Yürekli, “Kırıkkale gazetelerimizin geçen yıldan bugüne kadar göstermiş olduğu birliktelik bizleri mutlu etti. Bu birlikteliği gittiğimiz her yerde dile getiriyoruz. Bu birliktelik Anadolu´da gazetelerin bir arada olmasıyla nasıl ayakta kalacağının en güzel göstergesi Kırıkkale´dir”

 

Kazaya davetiye çıkaran kavşak ile ilgili yeni karar Kazaya davetiye çıkaran kavşak ile ilgili yeni karar

KURUMLARLA ANLAŞMALAR YAPILDI

Kurumun geldiği günden bugüne kadar Kırıkkale´de reklam gelirlerinde ciddi bir artış yaşandığını söyleyen Yürekli, “Birçok resmi kurumlarla anlaşmalar ve sözleşmeler yaptık. Dolayısıyla sizlerin bu süreci takip etmesi yerel gazetelerin misyonunu tamamladığı tezini çürüten bir örnektir. Basın medya sonuna mı geliyor tezini çürüten illerimizden biridir. Ben sizleri tebrik ediyorum. Kırıkkale örneğinin bütün Türkiye geneline yayılması en büyük arzumuz” dedi. Haber: Kenan Kuzucu