Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, Sulakyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü ve personelini başarı belgesi ile ödüllendirdi. Kaymakam Kazez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Pekdoğan ile Sulakyurt Merkez ve köylerinde görev yapan öğretmen ve okul idarecilerini başarı belgesi ile ödüllendirdi. Kaymakam Kazez, Pekdoğan ile müdürleri ve öğretmenleri makamında kabul ederek belgesini takdim etti.

Öğrenciler bu haber size! ‘Farklılaştırılmış eğitim’ geliyor! Öğrenciler bu haber size! ‘Farklılaştırılmış eğitim’ geliyor!

Örnek teşkil etsin

Kaymakam Kazez burada yaptığı konuşmada, 'Kurumlarımızda görevlerini layıkıyla yerine getiren özveri ve gayret içinde olan eğitimci arkadaşlarımızın hem emeklerini takdir etmek, hem de diğer personele örnek teşkil etmesi amacıyla başarı belgesi vermeyi uygun gördük. Burada amacımız daha çok gayret gösteren arkadaşlarımızı bir nebze olsun ödüllendirmektir. Başta Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere tüm personelini bir kez daha tebrik ediyorum' dedi.

Kendimizle yarışıyoruz

İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Pekdoğan'da, kendisinin ve personelinin ödüle layık görülmesinden dolayı Kaymakam Harun Kazez`e teşekkür etti.Bu yılki eğitim öğretim yılı döneminde de başarılı çalışmalar gerçekleştireceklerini söyleyerek 'Sulakyurt olarak eğitimde hep bir adım ileri gideriz düşüncesi ile hareket ediyoruz. Bunun içinde kendimizle yarışıyoruz. Bu yılki hedefimiz geçen sene yakaladığımız başarı çıtasını daha yukarı taşımak ' ifadesini kullandı.